All Inclusive Hotel Heiderhof

Hotel Heiderhof in het Duitse Westerwald is op genomen in het All Inclusive Hotel formule van BTR Reizen.
All Inclusive Hotel Heiderhof is een typisch Duits ingericht hotel dat bestaat uit een hotel met direct er naast gelegen twee hotelkamer gebouwen. Het hotel heeft een receptie met gezellig ingerichte bar en stube. In het sfeervolle restaurant en ontbijtzaal kunt u dagelijks heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en u lekker laten verrassen met een heerlijke lunches en diners. Het ´hart´ van het hotel is de ´gezellige´ Biergarten, hier treft men elkaar. Niet alleen voor een `Kölsch´of Weissbier, maar ook voor een ´lekker stuk `Kuche ´bij de koffie. De tuin biedt u een prachtig uitzicht over de hertenpark, hier kunt u heerlijk bij komen en genieten van de rust.
De hotelkamers zijn landelijk ingericht en hebben een rustiek interieur met houten meubilair. Alle kamers zijn voorzien van een zitje/zithoek, satelliet-tv , badkamer met douche en haardroger en met uitzicht over het bos. De meeste kamers hebben een balkon.
Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot draadloos internet en kunt u gratis uw auto parkeren.
Interesse in All Inclusive Hotel Heiderhof of één van de vele ander All Inclusive Hotels, zie www.btrreizen.nl of bel 055-5059500.

^ terug naar boven ^