Senior Hotel Park Hotel Hierden – hoofdfoto

Senior Hotel Park Hierden is een uitstekend hotel van BTR Reizen Senior Hotels ‘Alles Inclusief’. De unieke ligging op de Veluwe met vele wandel- en fietsmogelijkheden en nabij het Veluwemeer met vele watersportmogelijkheden.
Nieuw bij BTR reizen is Senior Hotels Park Hierden, fraai gelegen in het midden van het land bij Harderwijk op de Veluwe met z’n machtige bossen, zandverstuivingen, heidevelden en het watersportgebied van de Veluwerandmeren bij de gezellige Zuiderzeestadjes zoals Elburg, Spakenburg en Harderwijk.
De omgeving van Senior Hotel Park Hierden leent zich bij uitstek voor een geweldige en gevarieerde fiets- en wandelvakantie, of kiezen voor leuke uitstapjes naar één van de vele attractieparken of musea in de buurt, zoals het Dolfinarium in Harderwijk, Walibi Holland of Paleis ’t Loo in Apeldoorn.
Senior Hotel Park Hierden is een unieke accommodatie gelegen op de Veluwe – alles gelijkvloers met de gemoedelijkheid en recreatiemogelijkheden van een kleinschalig vakantiepark, maar met de verzorging van een 3-sterren hotel. Dagelijks kunt u er volop genieten van een heerlijk verzorging waarbij alle BTR Reizen gasten de drankjes ’s avonds bij de ‘Alles Inclusief’ vakantie zijn inbegrepen.
Alle kamers zijn gevestigd in 7 bungalows rondom het hoofdgebouw en rondom de centrale faciliteiten als het verwarmd buitenzwembad, midgetgolf baan, Vogelvoliere en Jeu de Boulesbaan. Het zijn rustig gelegen zit/slaapkamer voor 2 personen met douche en toilet, TV, radio en telefoon. Het hotel beschikt tevens over wellness, sauna en fitness, een verwarmd buiten zwembad en vele andere sportieve faciliteiten zoals een tennisbaan, midgetgolfbaan, tafeltennistafels en biljarttafels.

^ terug naar boven ^