Hotel De Vossenberg – Vierhouten – Veluwe

Hotel De Vossenberg ‘All-Inclusive’ vakanties boekt u bij BTR Reizen. Deze het hotel opgenomen in haar hotelformule Senior Hotels ‘All-Inclusive’ vakanties.
Senior Hotel de Vossenberg is een typisch knus Veluws familiehotel. Het klassieke interieur van het restaurant biedt een warme sfeer voor een heerlijk ontbijt en ontspannen diner aan het eind van de dag. De antieke bar voegt extra elegantie toe aan uw ‘All-Inclusive’ vakantie.
Het mooie terras is een geweldige plek om lekker in de zon te zitten of om te genieten van de terrasverwarming. U kunt ook plaatsnemen bij de prachtige open haard en genieten van een warm drankje of een glas wijn.
Alle kamers zijn voorzien van badkamer met bad of douche, toilet, bureau, tv en telefoon. Er staan boxspringbedden op de kamer en u heeft de beschikking over gratis WiFi. Alle tweepersoonskamers bevinden zich op de begane grond. Enkele eenpersoonskamers bevinden zich op de eerste etage welke per traplift bereikbaar zijn..Het hotel biedt gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid op het terrein. Senior Hotel de Vossenberg boekt u bij BTR Reizen, bel 055-5059500 of bezoek www.BTRreizen.nl

^ terug naar boven ^