Groepsauto-Vakantie naar Valkenburg / Zuid Limburg ‘All-Inclusive’

Groepsauto-Vakantie Valkenburg Zuid Limburg

Heerlijk met uw groep en uw eigen auto op vakantie naar Zuid-Limburg. BTR Reizen heeft hier het gastvrije familie hotel Op de Boud in het gezellige toeristen stadje Valkenburg.
Deze bestemming is een ideale vertrekpunt voor he maken van leuk autotoeren door Zuid-Limburg, Belgische Ardennen en de Duitse Eifel, naar vele bekenden stadjes en interessante bezienswaardigheden. Daarnaast staat Senior Hotel Op de Boud garant voor een gastvrije en goed verzorgde groepsvakantie waarbij de drankjes ’s avonds bij uw reis zijn inbegrepen.

All Inclusive Hotel Op de Boud is een typisch Zuid-Limburgs *** gastvrij familie hotel, waar al vele jaren seniorengroepen en individuele gasten genieten van een fijne en goede verzorgde vakantie.
Het hotel is familiair ingericht. U treft er een gezellige bar met zitjes en dartspel, biljart, lectuurtafel en diverse spelletjes.
In het gastenrestaurant met mooie serre ervaart de Bourgondische verzorging. In de tuin met gezellige zitjes en mooie vijvers is het heerlijk toeven. De kamers zijn keurig ingericht en voorzien van douche, toilet, telefoon, wekkerradio, kluisje, televisie en een waterkoker en allen per lift bereikbaar.
Senior Hotel Op de Boud heeft een fraaie kegelbaan, voldoende gratis parkeergelegenheid en een afsluitbare fietsenstalling.
Het centrum van Valkenburg is op tien minuten loopafstand te bereiken. Het middeleeuwse stadje Valkenburg heeft diverse attracties en bezienswaardigheden voor jong en oud. Dit hart van Zuid-Limburg is een ideale locatie voor een heerlijke vakantie maar ook om te genieten van de prachtige natuur, vergezichten, eeuwenoude kastelen, mergelrotsen, dromerige dorpjes, vakwerkhuizen, boeiende steden zoals Maastricht en gezellige terrasjes.

Geniet  tijdens uw groepsauto-vakantie in Senior Hotel Op de Boud dagelijks van een ‘All-Inclusive’ vakantie, bestaand uit:

 • ontvangst met koffie en een koekje
 • 4 x logies met uitgebreid ontbijt van buffet
 • 4 x een goed verzorgd lunchpakket
 • 4 x avonden een heerlijk  3-gangen diner
 • GRATIS: iedere avond van 18.00 tot 22.00 uur gratis drankjes in uw hotel met keuze uit:
  koffie, thee, frisdranken, vruchtensappen, tapbieren, jenevers en huiswijnen
 • toeristenbelasting

Gehele Jaar 2018, met uitzondering van de feestdagen
5 daagse Groepsauto-Vakantie van maandag t/m vrijdag ‘All-Inclusive’ vakantie € 250,00 p.p.

Exclusief:

 • vervoer
 • 1-persoonskamer toeslag € 50,00
 • eventuele reis– en /of annuleringsverzekering

Interesse: in deze Groepsauto-Vakantie naar All Inclusive Hotel Op de Boud in Valkenburg, bel, mail of maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

 

^ terug naar boven ^