Hotelarrangementen – Oud & Nieuw De Bonte Wever – BTR Reizen

september 15
2014

Oud & Nieuwjaarsreis naar De Bonte Wever in Assen, deze boekt u bij BTR Reizen. Oud & Nieuw wordt in De Bonte Wever groots gevierd. Het oude jaar uit en het nieuwe jaar in dansend met heerlijk muziek en daarna genieten van uw comfortabele kamer.
Dit arrangementen is op basis van “Alles Inclusief” met een heerlijke culinaire verzorging waarbij de drankjes tijdens uw verblijf in De Bonte Wever bij de reis zijn inbegrepen. Boek BTR Reizen Hotel Arrangement en ga het jaar goed UIT & IN.

Hotelarrangementen – Kerst in De Bonte Wever – BTR Reizen

september 15
2014

Kerst in De Bonte Wever in Assen is iets bijzonders. Naast een geweldige kerstverzorging kunt u er tijdens uw verblijf volop genieten van alle vermakelijkheden en zijn alle drankjes bij uw reis inbegrepen. Alle reden voor het boeken van deze kerstvakantie bij BTR Reizen voor een onbezorgde en sfeervolle kerstreis naar de Bonte Wever in Assen.

Hotelarrangementen – Kerst in het Duitse Teutoburgewald Hotel Der Jägerhof – BTR Reizen

september 15
2014

Kerstreis naar Het Duiste Teutoburgerwald. U bent te gast in het gastvrije familie hotel Der Jägerhof. In een sfeervolle ambiance kunt u tijdens deze kerstreis genieten van een heerlijk verzorging met kerstdiners en een leuk onderhoudend kerstprogramma. Huifkartocht, bingo en een fakkelwandeling met Glühwein staat u tijdens de kerst te wachten. Boek deze reis bij BTR Reizen en u kunt het allemaal meemaken.

Hotelarrangementen – Kerst in het Duitse Westerwald Hoel Heirderhof – BTR Reizen

september 15
2014

Sfeervolle en heerlijk verzorgde kerstvakantie boekt u bij BTR Reizen. Deze neemt u mee naar het Duitse Westerwald en Hotel Heiderhof. Hoetl Heiderhof is een gezellig en sfeervol hotel. fraai en rustig gelegen in het Westerwald. Tijdens de kerstvakantie kunt volop genieten van een geweldige verzorging met heerlijk kerstdiners en een leuk animatieprogramma. Daarnaast kunt mooie uitstapjes maken naar o.a. de grootste Kerststal in nabij gelegen Waldbreitbach. Boek deze kerstreis bij BTR Reizen geniet van een heerlijk verzorgde kerstvakantie.

Hotelarrangementen – Kerst in Hotel Witte Veen in Drenthe – BTR Reizen

september 15
2014

Kerst in Hotel Het Witte Veen in het Drentse plaatsje Witteveen is puur verwennerij. Tijdens deze vakantie kunt u volop genieten van een sfeervolle “Alles Inclusief” vakantie. Naast de harte verwarmde gastvrijheid en heerlijke kerstdiners en zijn tijdens uw kerstvakantie de drankjes ’s avonds bij de reis inbegrepen. Vanuit uw hotel kunt u tijdens de kerstdagen leuke uitstapjes maken naar de kerststal in het klooster van Ter Apel of het Drents Museum in Assen of het museumdorp Orvelte bezoeken. Reden genoeg voor het boeken van deze aantrekkelijke kerstvakantie.

Hotelarrangementen – Advent en Kerst in Valkenburg – BTR Reizen

september 15
2014

Kerst en Advent in Valkenburg. Boek bij BTR Reizen 3 daagse hotelarrangementen naar het gezellige en gastvrije Hotel Op de Boud en u kunt in de Avents- en Kersttijd de sfeervolle en gezellige kerstmarkten in Valkenburg en Maastricht bezoeken. Er een Weekend Uit, boek dan deze super voordelige hotelarrangement van BTR Reizen.

Hotelarrangementen – Kerst in Westerwald – BTR Reizen

augustus 12
2014

Kerstvakantie in hotel Heiderhof in het Duitse Westerwald boekt u bij BTR Reizen. Deze biedt een goed en sfeervol kerstarrangement. U kunt tijdens de kerst met volle teuge genieten van een gastvrij verblijf en heerlijk verzorging. Hotel Heiderhof is helemaal in kerstsfeer versiert met een kerstboom met duizenden lichtjes. Vanzelfsprekend beiden wij u een leuk en onderhouden programma tijdens de kerst. Maak het mee en boek uw kerstvakantie bij BTR Reizen.

Hotelarrangementen – Weekend Uit Westerwald – Duitsland

augustus 12
2014

Weekend Uit Westerwald Duitsland is een hotelarrangement van BTR Reizen. U bent te gast bij het vriendelijke familie Hotel Heiderhof in Obersteinebach. Dit hotel is rustig gelegen te midden in de fraaie natuur van het Westerwald nabij het plaatsje Obersteinebach. vanuit het hotel kunt u direct heerlijk wandelen over één van de vele uitgezette wandelwegen. Maar uitstapjes met uw auto naar één van de vele leuke plaatsjes een de bekende rivieren de Rijn, Moezel of de Lahn behoren tot de mogelijkheden. Leuke stadjes, pittoreske dorpjes, mooie kastelen en vele bezienswaardigheden kunt u bezoek tijdens dit weekje Uit naar het Westerwald. Dit hotelarrangement boek u bij BTR Reizen www.BTRreizen.nl of 055-5059500

^ terug naar boven ^