Oktoberfeest voor Senioren een compleet verzorgde dagtocht

Compleet verzorgde dag uit op dinsdag 4 oktober 2022 met uw eigen auto voor slechts € 50,00 per persoon

Dit jaar kunt u met uw eigenauto naar het gezellige Partycentrum in Nootdorp bij Zoetermeer voor een compleet verzorgde dagtocht, waar u in een geheel Bayerische stijl aangeklede zaal volop kunt genieten van een uniek Oktoberfeest voor Senioren.

De bekende presentator Wijbrand van der Sande neemt u mee in de sferen van een gezellig Oktoberfeest met onvervalste Duitse Schlagers en Volksmusik met vele bekende Bayerische en Tiroler nummers.

Muzikaal zal deze dag verzorgd worden door de “Lustige musikanten” van die Limburger Buben en met een optreden van Kees Haak, ja! De zoon van Nico Haak. Hij zal de Duitse vertaling ten gehore brengen van Foxy Foxtrot /  Schmidtchen Schleicher.

Deze dag wordt u compleet in watten gelegd door de keukenbrigade en bediening van het Partycentrum Het Witte Paard. Zij verwennen u met het aller beste en lekkerste uit de Bayerische en Tiroler keuken.

Programma:
U reist met uw eigenauto naar Het partycentrum Het Witte Paard in Nootdorp, Gildeweg 2, 2632 BA Nootdorp, waar u vanaf 10.30 uur ontvangen met een kop koffie of thee met heerlijke warme Apfelstrudeln met vanillesaus.

Wijbrand van der Sande neemt u met de ‘Lustige Musikanten’ die Limburger Buben mee naar Oostenrijk en brengen u in de stemming van een gezellig Oktoberfeest met onvervalste Duitse Schlagers en Volksmusik met vele bekende Tiroler nummers.

Tussen de middag maakt u kennis met een heerlijke Oostenrijkse keuken en kunt u volop genieten van traditioneel Oostenrijks diner bestaand uit:

Voorgerecht:
Tiroler Käse und Spek Platter met o.a. diverse soorten worst, ham en kazen met brood met smeersels op gediend op een mooie houten plank per tafel.

Hoofdgrecht:
Oktoberfest Platter met o.a. Bratwurst, Schnitzels, Kartoffelecken en Rotkohlsalat Diverse koude en warme sausen, salade, gebakken uien en zuurkool. (schaal wordt op tafel voor de gasten geplaatst zodat iedereen naar hartenlust kan opscheppen).

Dessert:
met panna cotta room dessert met Oostenrijkse kersen

‘s Middags gaan de remmen los! Die Limburger Buben gaan u met z’n vijven vermaken met onvervalste Tiroler muziek waarbij alle bekende nummers voorbij komen. Daarnaast zal Kees Haak speciaal voor u optreden, ja! De zoon van Nico Haak. Hij zal onder andere de Duitse vertaling ten gehore brengen van Foxy Foxtrot /  Schmidtchen Schleicher.

We sluiten deze middag af met een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkernij.

Aan alles komt een eind en ook aan dit gezellige Okterberfeest voor senioren. Om 16.30 uur reist u weer met uw eigen auto vanaf Nootdorp huiswaarts.

Reserveer snel uw groep voor dit gezellige Oktoberfeest, geniet van de heerlijke Oostenrijkse keuken en maak een dansje en haak in op de bekende sneeuwwals!

Oktoberfeest voor Senioren met eigenauto prijs € 50,00 per persoon

Inbegrepen:

 • Versierde zaal in Bayerische stijl
 • Ontvangst met warme Apfelstrudeln met vanillesaus
 • Presentatie door Wijbrand van der Sande
 • Traditioneel Oostenrijks 3-gangendiner
 • Muziekprogramma met bekende artiesten als:
  • Die Limburger Buben
  • Kees Haak
 • koffie of thee met een lekkernij

Niet inbegrepen:

 • Vervoerskosten met uw eigen auto
 • Overige verteringen tijdens dit arrangement
 • Reserveringskosten € 7,50 per boeking

 


^ terug naar boven ^