Oktoberfeest voor Senioren een compleet verzorgde groepsdagtocht

Complete dag uit voor slechts € 62,50 per persoon
Op dinsdag 4 oktober 2022  (extra dag)
Op woensdag 5 oktober 2022  (reeds volgeboekt)
Op donderdag 6 oktober 2022 (nog enkele plaatsen vrij)

BTR Reizen heeft na de succesvolle Bayerische seniorendagen in Wunderland Kalkar ook dit jaar een weer een bijzondere dagtocht georganiseerd voor alle seniorenverenigingen en ouderenbonden in Nederland.

Dit jaar nemen wij u en uw groep mee voor een compleet verzorgde dagtocht naar het gezellige Partycentrum Het Witte Paard in Nootdorp, waar u in een geheel Bayerische stijl aangeklede zaal volop kunt genieten van een uniek Oktoberfeest voor Senioren.

De bekende presentator Wijbrand van der Sande neemt u mee in de sferen van een gezellig Oktoberfeest met onvervalste Duitse Schlagers en Volksmusik met vele bekende Bayerische en Tiroler nummers.

Muzikaal zal deze dag verzorgd worden door de “Lustige musikanten” van die Limburger Buben en met een optreden van Kees Haak, ja! De zoon van Nico Haak. Hij zal de Duitse vertaling ten gehore brengen van Foxy Foxtrot /  Schmidtchen Schleicher.

Deze dag wordt u compleet in watten gelegd door de keukenbrigade en bediening van het Partycentrum Het Witte Paard. Zij verwennen u met het aller beste en lekkerste uit de Bayerische en Tiroler keuken.

Programma:
Afhankelijk van uw vertrekplaats, vertrekt u ca. 09.00 uur vanaf de door u opgegeven opstapplaats(en). Hierna reist u comfortabel per luxe touringcar naar Partycentrum Het Witte Paard in Nootdorp.

Hier wordt u ontvangen met een kop koffie of thee met heerlijke warme Apfelstrudeln met vanillesaus.

Wijbrand van der Sande neemt u met de ‘Lustige Musikanten’ die Limburger Buben mee naar Oostenrijk en brengen u in de stemming van een gezellig Oktoberfeest met onvervalste Duitse Schlagers en Volksmusik met vele bekende Tiroler nummers.

Tussen de middag maakt u kennis met een heerlijke Oostenrijkse keuken en kunt u volop genieten van traditioneel Oostenrijks diner bestaand uit:

Voorgerecht:
Tiroler Käse und Spek Platter met o.a. diverse soorten worst, ham en kazen met brood met smeersels op gediend op een mooie houten plank per tafel.

Hoofdgrecht:
Oktoberfest Platter met o.a. Bratwurst, Schnitzels, Kartoffelecken en Rotkohlsalat Diverse koude en warme sausen, salade, gebakken uien en zuurkool. (schaal wordt op tafel voor de gasten geplaatst zodat iedereen naar hartenlust kan opscheppen).

Dessert:
met panna cotta room dessert met Oostenrijkse kersen

‘s Middags gaan de remmen los! Die Limburger Buben gaan u met z’n vijven vermaken met onvervalste Tiroler muziek waarbij alle bekende nummers voorbij komen. Daarnaast zal Kees Haak speciaal voor u optreden, ja! De zoon van Nico Haak. Hij zal onder andere de Duitse vertaling ten gehore brengen van Foxy Foxtrot /  Schmidtchen Schleicher.

We sluiten deze middag af met een heerlijk kopje koffie of thee met een lekkernij.

Om 16.30 uur vertrekken we weer uit Nootdorp waarna uw chauffeur u weer keurig terugbrengt naar uw opstapplaats(en).

Reserveer snel uw groep voor dit gezellige Oktoberfeest, geniet van de heerlijke Oostenrijkse keuken en maak een dansje en haak in op de bekende sneeuwwals!

Oktoberfeest voor Senioren, prijs € 62,50 per persoon bij minimaal 35 personen  

Inbegrepen:

 • Reis per luxe touringcar
 • Versierde zaal in Bayerische stijl
 • Ontvangst met warme Apfelstrudeln met vanillesaus
 • Presentatie door Wijbrand van der Sande
 • Traditioneel Oostenrijks 3-gangendiner
 • Muziekprogramma met bekende artiesten als:
  • Die Limburger Buben
  • Kees Haak
 • koffie of thee met een lekkernij

Niet inbegrepen:

 • Overige verteringen tijdens dit arrangement

Informatie & reserveringen:

BTR Reizen Groepsreizen

Dick Maassen Jan Willem van den Berg
dm@btrreizen.nl jwb@btrreizen.nl
055-5059500 055-5059500

Download hier de Flyer Oktoberfeest voor Senioren

^ terug naar boven ^