Riviercruises Azië. Cruisen over de Mekong en Irrawaddy

Een cruise door het werelddeel Azië is een ontdekking van oneindige schoonheid en diversiteit aan culturen.

Een riviercruise over de Mekong in het Zuidoosten van Azië voert u door voormalige koloniale rijk Indochina: Vietnam en Cambodja. Tijdens de luxe cruise geniet u van kleurrijke panorama’s en druk bevaren rivier met kleine bootjes met groenten en fruit. Maar ook van steden als Phnom Penh en Saigon met  een indrukwekkend verleden.
De Irrawaddy is de belangrijkste rivier van Birma. Met een lengte van ruim 2.170 km. is het één van de grootste rivieren van Zuidoost-Azië. Tijdens deze exotische cruise over de Irrawaddy, de levensader van het ‘gouden land’, maakt u onder andere kennis met Yangon; het Brits-koloniale stadje Thayetmyo; Sale met haar teakhouten kloosters; landelijk Yandabo; Mingun en Mandalay, met de bladgouden Mahamuni Boeddha.

Beeldschone natuur van Azië, kleurrijke panorama’s, druk bevaren rivieren, bevolking wat leeft en werkt aan de oevers, waterbuffels voor verkoeling in het water, klein dorpjes en bruisende metropolen, boekt één luxe cruise door Azië en maakt het mee.  .  .

Momenteel zijn er geen riviercruises naar Azië op deze site gepubliceerd.
Interesse in de Azië riviercruises, bel 055-5059500 

^ terug naar boven ^