Dorf Münsterland – Legden

Welkom met uw groep in Dorf Münsterland in het wondermooie Duitse Münsterland.

Op nog geen 35 km. bij Enschede over de Duitse grens bent in het toeristische vakwerkdorp Dorf Münsterland, waar u te gast bent het luxe en comfortabel Welcome Hotel.

Dorf Münsterland is een uitstekende bestemming voor uw groepsvakantie. In het vakwerkdorp bestaat uit leukstraatjes met diverse ‘Scheunes’ sfeervolle Duitse zalen, prachtige ‘Biergarten’ tuin met terras, en veel vertier als o.a. theaters en bowling banen. Daarnaast is het centraal gelegen in het mooie Münsterland te midden van de vele bezienswaardigheden en leuke stadjes.

Welcome Hotel Dorf Münsterland
Idyllisch gelegen in de buurt van het dahliadorp Ledgen, heet het Welcome Hotel Dorf Münsterland u hartelijk welkom in; oude ambachten, gezellige en rustieke sfeer in een eigen vakwerkdorp.
Het hotel is ideaal voor uw groep met een grote receptie, sfeervol restaurants met een perfecte Duitse verzorging, gezellige hotelbar met dansvloer. U verblijft in één van de vele comfortabele kamers met gratis WiFi, flatscreen televisie met satellietzenders en zithoek en een moderne badkamer met douche, toilet en haardroger.

^ terug naar boven ^