Groepsdagtochten dé Specials van BTR Reizen

BTR Reizen organiseert een aantal keren per jaar Groepsdagtochten. Deze hebben altijd een uniek programma en zijn door de combinatie van meerdere groepen ook altijd uitzonderlijk in prijs!

Naast deze Groepsdagtochten Specials bent u bij BTR Reizen ook aan het juiste adres voor al uw overige groepsdagtochten. BTR Reizen organiseert dagtochten naar alle windstreken met aansprekende thema’s voor groepen van 30 tot 300 personen. Uw groep wordt opgehaald bij de gewenste opstapplaats en reist in een luxe, gecertificeerde touringcar.
Onderweg vertelt uw chauffeur u graag alle ins & outs van de bezienswaardigheden en omgeving.
De dagtochten kunnen verzorgd worden met uitgebreide koffietafels/lunches en diners, op de bestemming staat er vaak een gids klaar voor een rondleiding, demonstratie of presentatie.

Groepsdagtocht: Luxe lunchcruise over Nederlands mooiste rivieren Groepsdagtocht: Luxe lunchcruise over Nederlands mooiste rivieren
Groepsdagtocht: Luxe lunchcruises over Nederlands mooiste rivieren

 

Cruises met MS Jacqueline
Het luxe salonschip de Jacqueline vaart al jarenlang voor BTR Reizen en geniet al jaren lang bekend als een kraakhelder en op en top verzorgd saloonschip.
De Jacqueline heeft bovendien een complete keuken en een bar op zowel benedendek, als bovendek. Het bovendek biedt naast de royale zaal met bar ook een riant buitendek waar het prima vertoeven is op een zonnige zomerdag.

Volledig aangepast voor rolstoelgebruikers
MS Jacqueline is ook volledig aangepast voor rolstoelgebruikers met een invalide toilet en een volledige glazen lift naar het bovendek, zodat ook groepen met veel minder validen de vaartocht zowel beneden als ook op boven- en zonnedek kunnen beleven.

Gastvrij en goed verzorgd
De vriendelijke bemanning zorgt voor een veilige en goed verzorgde cruise over Nederlands mooiste rivieren.

Het MS Jacqueline is een groot saloonboot voor maximaal 300 passagiers.

  • Bouwjaar 1975, daarna regelmatig aangepast en gemoderniseerd
  • Bovendek/salon 90 m/2
  • Benedendek/salon 180 m/2
  • Lengte 50 m.
  • Breedte 7,4 m.
  • Diepgang 1,30 m.
  • Voorststuwing 2 x 214 pk. Deutz motoren

^ terug naar boven ^