Groepsdagtocht: met partyschip van Almere naar De Zaanse Schans

Wegens enorm succes organiseert BTR Reizen ook in 2019 weer deze mooie en aantrekkelijke groepsdagtocht. Voor slechts € 49,50 p.p. kunt u met uw groep in het voorjaar mee voor een compleet verzorgde dag uit!
Boek snel want al vele groepen gingen u voor .  .  .

Na vele enthousiaste reacties organiseert BTR Reizen ook dit voorjaar weer deze goed verzorgde en verrassend geprijsde dagtochten voor alle seniorengroepen. Tijdens deze dagtocht bent u te gast op het gezellige partyschip Jacqueline van rederij Randmeer die u en uw groep meenemen voor een mooie vaarroute van Almere naar de wereld beroemde molens van De Zaanse Schans. Tijdens deze unieke cruise passeert u het Muiderslot en eiland Pampus, gaat u door de Oranjesluis over het IJ, door de Houthavens, het Noordzee Kanaal en over de Zaan naar De Zaanse Schans. Aan boord kunt u genieten van een heerlijke verzorging met koffie met gebak en een uitgebreide lunch.

U kunt in mei een keuze maken uit 4 verschillende cruises, zie bij onderstaand dagprogramma.
Interesse in een goed en betaalbare dagtocht met uw groep, lees snel verder .  .  .

Dagprogramma:

Dinsdag 14 mei & donderdag 16 mei 2019: Almere-Haven naar De Zaanse Schans

‘s Morgens wordt u om 09.00 uur opgehaald vanuit uw bekende opstapplaats(en). Hierna reist u comfortabel per luxe touringcar naar het Almere-Haven. Na het inschepen om 10.30 uur wordt u verwelkomd door de kapitein met een heerlijk kopje koffie. Hierna gaan de trossen los voor een 3½ uur durende cruise van Almere-Haven naar De Zaanse Schans. Terwijl u geniet van een heerlijke koffietafel vaart u langs het Muiderslot en eiland Pampus. Door de Oranjesluis gaan we over het Amsterdamse IJ, Noordzee Kanaal en de Zaan naar de bekende Zaanse Schans. Na aankomst bij De Zaanse Schans heeft u van 14.30 tot 16.00 uur de tijd om De Zaanse Schans te bezoeken met zijn vele oude ambachten, de wereldberoemde molens en het oude Albert Hein winkeltje. Hierna brengt uw chauffeur u weer keurig naar uw opstapplaats.

Woensdag 15 mei & vrijdag 17 mei 2019: Zaanse Schans naar Almere-Haven
Om ca. 09.00 uur vertrekt u vanaf de door u opgegeven opstapplaats(en) waarna uw chauffeur u meeneemt voor een comfortabele reis naar De Zaanse Schans. Na aankomst bent u hier vrij van 10.30 tot 12.00 uur voor een bezoek aan o.a. de oude ambachten, de wereld beroemde molens en het oude Albert Hein winkeltje. Om 12.00 uur bent u van Harte Welkom op het gezellige partyschip Jacqueline van rederij Randmeer. Terwijl u aan tafel gaat voor een heerlijke koffietafel gaan de trossen los voor een 3½ uur durende cruise naar Almere-Haven. Uw kapitein en zijn crew nemen u mee voor een unieke cruise over de Zaan en Noordzee Kanaal, door de Houthavens en over het Amsterdams IJ naar de Oranjesluizen. Hierna gaat u langs eiland Pampus en het Muiderslot naar Almere-Haven. Na een heerlijk kopje koffie met gebak neemt uw chauffeur u tegen 16.00 uur weer mee terug naar uw opstapplaats.

Prijs: € 49,50 per persoon

Bij deze groepsdagtocht inbegrepen:

 • Reis per luxe touringcar bemand met ervaren chauffeur
  Vertrek ca. 09.00 uur en terugkomst ca. 18.00 uur
  (tijden volgen, afhankelijk van de vertrekplaats
 • Cruise met partyschip Jacquelien zoals omschreven
  rolstoel toegankelijk – met lift
 • 2 Kopjes koffie of thee met gesorteerd gebak
 • Uitgebreide koffietafel met kroket
 • Bezoek aan De Zaans Schans

^ terug naar boven ^