Groepsdagtocht – Nostalgische Rijncruise

Nostalgische Rijncruise

Groepsdagtocht varen over de Rijn van Tolkamer naar de Duitse stad Rees met Partyschip de Graag van Bylant

BTR Reizen heeft voor al haar groepen op 27, 28 en 29 september een speciale dagtocht georganiseerd.

U bent te gast op het partyschip de Graaf van Bylant voor een mooie cruise van Tolkamer naar Rees. De ‘Graaf van Bylant’ is een voormalig KD schip dat dienst gedaan heeft voor de passagiersvaart tussen Keulen en Düsseldorf. Thans wordt het al jaren ingezet als partyschip voor diverse Rijncruises.
Aan boord herleeft de Rijnvaart nostalgie. Zowel ambiance aan boord, als ook de heerlijk verzorging met gezellige Duitse schlagermuziek doet u denken aan de Gemütliche tijd van weleer. . .

Uw dag programma:
‘s morgens wordt u opgehaald vanaf uw bekende instapplaats.
U reist per luxe touringcar naar grensplaatsen Lobith / Tolkamer.
Hier scheept u vanaf 10.15 uur in op de Graaf van Bylant.
Tegen 11.00 uur gaan de trossen los voor de Rijncruise naar Rees.
Onderweg kunt u volop genieten van koffie met een heerlijke Duitse lekkernij ‘kuchen’, gezellige Duitse schlagermuziek en fraaie landschappen op de drukbevaren Rijn.

Van 13.30 tot 15.15 uur bent u vrij in de het Duitse vestingstadje Rees. Even wandelen over de Rijnpromenade, het centrum met leuke winkels bezoeken of goedkope inkopen doen bij de bekende Duitse supermarkten.
Hierna vaart u terug, eerst lekker genieten vanaf het zonnedek van de mooie omgeving en scheepvaart of gezellig samenzijn in de salon. Hierna volgt een heerlijk dinerbuffet met oa. verschillende bekende Duitse gerechten als; schnitzel, schweinebraten enz. enz. Na een heerlijk dessert komt u weer aan in Tolkamer.
Om 17.15 uur reist u weer per luxe touringcar terug naar uw instapplaats.

^ terug naar boven ^