Groepsfietsvakanties – fietsend met uw groep op vakantie

Groepsfietsvakanties zijn de laatste jaren zeer populair.

BTR Reizen verzorgd al vele jaren voor verschillende verenigingen en ouderenbonden mooie en compleet verzorgde groepsfietsvakanties.
Deze groepsfietsvakanties worden in verschillende varianten aangeboden.
Zo geven veel groepen de voorkeur om een keuze te maken naar een hotel dat maximaal 65 km. van de vertrekplaats gelegen is en fietsen daar de eerste dag via een mooie route heen en de laatste dag weer terug. Op de tussenliggende dagen worden er mooie routes gefietst door mooie gebieden naar leuke plaatsjes een interessante bezienswaardigheden.
Andere groepen willen graag naar een mooie fietsomgeving dat verder weg gelegen is. Hierbij bieden wij eventueel vervoer per luxe touringcar aan, al dan niet met een professionele fietsaanhanger. Het is altijd ook mogelijke fietsen bij het hotel te huren. BTR Reizen biedt vele mogelijkheden, het is maar uw even waar voorkeur naar uitgaat.

BTR Reizen heeft onderstaand een aantal hotel geselecteerd die zeer geschikt zijn voor een aantrekkelijke groepsfietsvakantie. Alle hotels bieden de groepen een heerlijke All Inclusive verzorging met lunchpakket en ’s avonds gratis drankjes.

Interesse in een mooi en goede verzorgde groepsfietsvakantie: bel, mail of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Zuid-Limburg
All Inclusive Hotel Op de Boud
De Veluwe
All Inclusive Hotel Oranjeoord
Noord-Brabant
All Inclusive Hotel De Korenbeurs
Friesland
All Inclusive Hotel Gaasterland
Drenthe
All Inclusive Hotel De Bonte Wever
Land van Maas & Waal
All Inclusive Hotel Hoogeerd
^ terug naar boven ^