Groepswandelvakanties – op vakantie met uw groep en wandelen

Groepswandelvakanties, heerlijk wandelen met uw groep en genieten van een All Inclusive vakantie.

BTR Reizen merkt dat vele verenigingen en ouderenbonden gezond en actief willen bezig zijn en kiezen voor een volledig verzorgde groepswandelvakanties.
Hiervoor werkt BTR Reizen samen met een aantal hotels gelegen in mooie natuurgebieden met vele uitgezetten wandelroutes.
U kunt met uw groep op eigen gelegenheid naar het door u bepaalde hotel reizen, maar het is ook mogelijk dat wij vervoer per luxe touringcar regelen. Deze touringcar haalt u op bij de door u opgegeven opstapplaats en brengt u comfortabel naar uw vakantiehotel en brengt u op de laatste dag ook weer naar ‘huis’.
Het spreekt voor zich dat u op de tussen liggen dagen mooie wandelingen maakt door de prachtige omgeving en leuke dorpjes en bezienswaardigheden bezoekt. Daarnaast wordt bij de hotels lekker ‘in de watten gelegd’ met een heerlijke All Inclusive verzorging. BTR Reizen biedt vele mogelijkheden, het is maar uw even waar voorkeur naar uitgaat.

BTR Reizen heeft onderstaand een aantal hotel geselecteerd die zeer geschikt zijn voor een aantrekkelijke groepswandelvakantie. Alle hotels bieden de groepen een heerlijke All Inclusive verzorging met lunchpakket en ’s avonds gratis drankjes.

Interesse in een mooi en goede verzorgde groepsfietsvakantie: bel, mail of maak een afspraak voor persoonlijk advies.

Friesland
All Inclusive Hotel Gaasteland
De Veluwe
All Inclusive Hotel Vennendal
Montferland / Achterhoek
All Inclusive Hotel Lantscroon
Noord-Brabant
All Inclusive Hotel De Korenbeurs
Zuid-Limburg
All Inclusive Hotel Op de Boud
Sauerland
All Inclusive Hotel Am Wall
^ terug naar boven ^