Senioren groepsbusvakantie naar Burghotel Pass en ontdek de mooste plekjes en bezienswaardigheden in de Achterhoek en het Duitse Münsterland

GROEPSBUSVAKANTIE MÜNSTERLAND

AUTOVAKANTIES ALL INCLUSIVE

#   Gastvrije hotels
#   Op de mooiste plekjes
#   All Inclusive & 's avonds drankjes

Meer info

Nieuwe riviercruises

#  Comfortabele cruiseschepen
#  De mooiste vaarroutes
#  Geheel verzorgd

Meer info

Autoreizen Arrangementen

#  diverse vakantie arrangementen
#  leuke vermaak tijdens uw vakantie
#  Heerlijk en goed verzorgd

Meer info

Nieuw in 2024 zijn de seniorengroepsreizen naar Burghotel Pass in het Duitse grensplaatsje Oeding.

Hier kan BTR Reizen alle seniorengroepen een prachtige vakantie aanbieden waarbij we de mooiste plekjes en bezienswaardigheden in de Nederlandse Achterhoek en net over de Duitse grens in het Münsterland kunnen bezoeken.
U bent met uw groep te gast in het Burghotel Pass in het Duitse grensplaatsje Oeding, waar de groep in een bijzondere middeleeuwse ambiance volop kan genieten van een gastvrije en goed verzorgde vakantie.

Deze vakantie reist u comfortabel per luxe touringcar onder leiding van een ervaren chauffeur de eerste dag, al dan niet met een lunch en/of bezienswaardigheid onderweg, naar Burghotel Pass in Oeding. Op de tussenliggende dagen gaan we in de Achterhoek o.a. een likeurstokerij & kaasboerderij en een prachtige museumboerderij bezoeken. Maar ook in het Duitse grens-gebied van het Münsterland kunnen we het Barokkerkje in Zwillbrock, het openluchtmuseum in Vreden en de waterburcht en het textielmuseum in Anholt bezoeken.
De laatste dag gaan we ook weer via een mooie route door de Achterhoek, eventueel met een lunch, bezienswaardigheid en een heerlijk afscheidsdiner, terug naar uw opstapplaats.

Arrangementsprijzen en periodes op aanvraag

Inclusief:

 • Reis per luxe touringcar met ervaren chauffeur.
 • Hotelverzorging op basis van half– of volpension bestaand uit logies, ontbijt, en/of lunch en diner.
 • Kamers met modern comfort.
 • Hotel met lift.
 • Gratis Wifi in het gehele hotel.
 • Toeristenbelasting.

Prachtig excursieprogramma:

 • Heenreis via een mooie route, eventueel met lunch en/of bezienwaardigheid.
 • Rondrit door de Achterhoek met een bezoek aan een museumboerderij.
 • Bezoek aan het Duitse Barokkerkje in Zwilbrock en openluchtmuseum in Vreden.
 • Naar de Erve Kots en kaasmakerij in het Achterhoekse Lievelde.
 • Door het Münsterland naar Waterburcht Anholt en textielmuseum
 • Terugreis eventueel met lunch en diner.
  Wij adviseren graag voor een mooi programma.

Gezellig hotel programma:

 • Welkomstdrankje.
 • Rondwandeling met mevrouw Pass om de het Burghotel met uitleg over de historie.
 • Gezellige kegelavond.
 • Afscheidsavond in de sfeervolle gewelven restaurant.

Exclusief:

 • Toeslag 1-persoonskamer.
 • Reisverzekering.
 • Annuleringsverzekering € 5,00 p.p. p.d.

Maak uw wensen kenbaar!
Weekend, Midweek of langer met uw groep op vakantie met een leuk excursie- en avondprogramma, laat het ons weten.
BTR Reizen maakt aan de hand van uw wensen en budget een mooi en aantrekkelijk reisvoorstel.

Burghotel Pass

Burghotel Pass is een vriendelijk en familiairhotel waar u in het historische gedeelte van het traditionele Burghotel snel thuis voelt en kunt genieten van een goed verzorgde vakantie. Dit hotel is al 7 generaties en 170 jaar in bezit van de familie Pass.
Hotel Pass ligt aan de Nederlande grens in het plaatsje Oeding en is rustiek ingericht met een sfeervolle bar, lounge en restaurant, waar u iedere ochtend kunt  genieten van een gevarieerd ontbijtbuffet en ‘s avonds van een heerlijke diners met gerechten uit het Münsterland.
Elke romantische kamer van het Burghotel Pass is voorzien van een televisie en een bureau. De keurig ingerichte badkamers hebben een douche, toilet en een haardroger. Verder is er een restaurant in de historische gewelven van deze Burg, lift, kegelbaan, gratis Wifi in het hotel en een tuin met “biergarten”.

Burghotel Pass beschikt over de volgende faciliteiten:

 • Bar, receptie en lounge.
 • Restaurant.
 • Sfeervol gewelven restaurant.
 • kegelbaan.
 • Kamers met modern comfort.
 • Lift in het hotel.
 • Zonneterras.
 • Tuin met “Biergarten”
 • Gratis WiFi de gehele accommodatie.

Het Nederland en Duits grensgebied van de Achterhoek en Münsterland

De Achterhoek en het Duitse Münsterland kunnen vanuit het verre verleden goed gezien worden als één uniek gebied. Deze streek staat bekend om zijn fraaie landgoederen met historische kastelen en waterburchten. Daarnaast bestaat het gebied van de Achterhoek en het Münsterland mooie natuurgebieden met fraaie landbouw- weidelandschappen met vele boerderijen. Met name in het Münsterland zijn er een tal van historische stadjes met typische vakwerkhuizen terwijl in de Achterhoek nog de historie zichtbaar is in de gezellige middeleeuwse stadjes.
Door het enorme netwerk aan wandel- en fietsroutes is zowel de Achterhoek als ook het Münsterland bij uitstek een fantastische wandel- en fietsstreek. Daarnaast is het ook een goede vakantie bestemming voor auto- en busvakanties. Er zijn vele interessante bezienswaardigheden als bv; historische stadjes, openluchtmusea met vele ambachtelijkheden over de tijd van vroeger, mooie natuurgebieden met prachtige parken met kastelen.

De Achterhoek en het Münsterland is ideale bestemming voor degene die houd van rust en historie, gastvrijheid en gemoedelijkheid.

Welkom bij BTR Reizen dé specialist voor al uw Seniorengroepsreizen
Bent u zich weer aan het oriënteren voor uw Senioren uitstapje of groepsvakantie, dan bent u bij BTR Reizen aan het het juiste adres.

BTR Reizen kan u door haar ruime ervaring en de jarenlange contacten met veel hotels, rederijen en andere partners direct een voorstel voor uw seniorengroepsreis aanbieden.

Profiteer van alle Voordelen, al vele verenigingen en bonden gingen u voor!

 • Ruime keuze aan betaalbare groepsreizen.
 • Persoonlijk advies naar wens en budget.
 • Alles in één afspraak voor hote, bus, excursie en entree’s.
 • Halfpension, Volpension of ‘All Inclusive’ met drankjes.
 • Mooie excursies en gezellig avondprogramma.
 • Aantrekkelijke groepsannuleringsverzekering.
 • Lid van Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Comfortabel op reis met luxe touringcars en ervaren chauffeurs tevens reisleider
BTR Reizen werkt samen met gerenommeerde touringcarbedrijven die gecertificeerd zijn door ‘Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf’.
Al onze groepsreizen worden uitgevoerd met luxe touringcars van een recent bouwjaar die u het  volgende comfort bieden: verstelbare zitplaatsen met voetsteunen en cateringkleppen, klimaatbeheersing met airconditioning, toilet, koelkast, koffiebar en installatie met radio, microfoon, cd en dvd.
Uiteraard worden alle reizen uitgevoerd door ervaren chauffeurs tevens reisleider.

Heerlijke vakanties in gastvrije familiehotels
Voor deze seniorengroepsreizen selecteert BTR Reizen gastvrij familiehotels. Naast een goede service, heerlijke verzorging en een leuk hotelprogramma, hebben deze hotels een lift en veelal enkele mindervalide kamers. Door de gunstige ligging in mooie toeristische streken zijn deze hotels een ideaal vertrekpunt voor het maken van mooie en interessante excursies.

Tips en voorwaarden
Boekingen en betalingen
Bij BTR Reizen kunt u een keuze maken uit een tweetal verschillende boekingen.
1.) middels van één factuur voor de gehele groep
Hierbij stuurt BTR Reizen 14 dagen voor vertrek één factuur voor de gehele groep, die voor vertrek betaald dient te worden
2.) middels aparte facturering direct aan uw deelnemers van uw groep
BTR Reizen stelt hiervoor een aanmeldingsformulier beschikbaar die alle deelnemers volledig dienen in te vullen. Deze formulieren dienen door het bestuur naar BTR Reizen gestuurd te worden. Na ontvangst stuurt BTR Reizen iedere aangemelde persoon een factuur, waarvoor € 7,50 per boeking berekend wordt. Er wordt  om een aanbetaling van 10% gevraagd en het restant dient 4 weken voor vertrek betaald te zijn. Deze individuele boekingen vallen onder de dekking van de SGR

Reis- en/of annuleringsverzekering
Het is aan te bevelen een goede reis- en/of annuleringverzekering bij boeking  af te sluiten, en dat kan bij BTR Reizen. Een reisverzekering bedraagt € 1,60 per persoon per dag, exclusief 21% assurantiebelasting en € 3,50 poliskosten per boeking. Voor een groepsannuleringsverzekering berekenen wij u slechts € 5,00 per persoon per dag, inclusief alle kosten.

Namen- en kamerindelingslijsten en kofferlabels
Naast een aanmeldingsformulier heeft BTR Reizen voor iedere groep ook een namen- en kamerindelingslijst.  Deze dient door het bestuur volledig ingevuld te worden en uiterlijk 1 maand voor vertrek in het bezit te zijn van BTR Reizen.

Bent u geïnteresseerd? . . . Bel, mail of maak een afspraak  voor persoonlijk  advies.

BTR Reizen uw aanspreekpartner voor al uw Seniorengroepsreizen.


Groepsreis aanvraagformulier

055 -505 95 00

info@btrreizen.nl

Bezoekadres:
Koppelstraat 35
7391 AK Twello

Postadres:
Hoofdweg 119
7371 GG Loenen Gld.

BTR Reizen | 2023

IBAN: NL87 ABNA 0456 6641 30
BIC: ABNANL2A
KVK: 548773260000
BTW: NL851474846B01

Algemene voorwaarden

Bekijk onze brochure

BTR Reizen brengt ieder jaar een mooie reisbrochure uit. Bekijk deze online. Ontvangt u deze brochure liever thuis? Bestel deze dan gratis!