NIEUW: All Inclusive busvakantie naar het toeristenstadje Boppard in het Wereld UNESCO-werelderfgoed en in het dal van de Loreley

Busvakantie Boppard aan de Rijn

AUTOVAKANTIES ALL INCLUSIVE

#   Gastvrije hotels
#   Op de mooiste plekjes
#   All Inclusive & ’s avonds drankjes

Meer info

Nieuwe riviercruises

#  Comfortabele cruiseschepen
#  De mooiste vaarroutes
#  Geheel verzorgd

Meer info

Autoreizen Arrangementen

#  diverse vakantie arrangementen
#  leuke vermaak tijdens uw vakantie
#  Heerlijk en goed verzorgd

Meer info

s.

NIEUW is deze All Inclusive busvakantie naar Boppard gelegen in het “Mittel-Rhein”, het dal van de Lorely dat in 2002 erkend is als UNESCO-werelderfgoed. Met zijn kastelen en wijngaarden is het één van de mooiste landschappen op aarde.

In Boppard zijn we tijdens deze vakantie te gast in Besttime Hotel Boppard, uniek gelegen door zijn directe ligging aan de Rijn met een prachtig uitzicht op de kleurrijke oevers vanuit het panoramarestaurant en zonneterras. Hier kunt u tijdens uw reis volop genieten van een heerlijke en volledig verzorgde vakantie met dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijke lunch of een goed gevuld lunchpakket en ’s avonds een 3-gangen koud en warm buffet. Van het zelfbedieningsbuffet kunt u tijdens uw vakantie zelf onbeperkt van koffie, cappuccino en thee bedienen. Daarnaast kunt u ’s avonds hiervan ook softdrankjes, vruchtensappen en warme drankjes nemen. Tot slot is er in het hotel ook nog een gezellige avond met live-muziek en een leuke quiz of bingoavond met knabbelsop tafel.
Uw chauffeur neemt u dagelijks mee voor een mooi excursieprogramma waarbij we de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van het Rijn-Westerwald laten zien. Zo bezoeken we de twee rivierenstad Koblenz, maken een prachtige boottocht over de Rijn en langs de bekende Loreley en nemen u ook mee door het Westerwald naar een prachtige keramiekmuseum.
Ga mee met deze prachtige busvakantie met mooi gevarieerd programma en een heerlijke All Inclusive verzorging in een gastvrij hotel op één van de mooiste plekjes aan de Rijn.

5 daagse busvakantie All Inclusive naar BestTime Hotel Boppard aan de Rijn

 • Reis per luxe touringcar met ervaren chauffeur / reisleider.
 • Hotelverzorging op basis van ‘All-Inclusive’ met logies, ontbijt, lunch of lunchpakket en 3-gangen diner.
 • 5 x lunch of lunchpakket onderweg of in het hotel.
 • Avonden met een heerlijk 3-gangen keuze dinerbuffet
 • Gehele dag gratis koffie, cappuccino en thee van het zelfservice drankenbuffet
 • Van 18.00 tot 22.00 uur gratis drankjes van het zelfservice drankenbuffet met een keuze uit:
  softdrankjes, vruchtensappen en warme drankjes. Alcoholische drankjes tegen betaling mogelijk
 • Een live muziekavond en een quiz of bingo avond met knabbels op tafel
 • Hotel met lift en kamers met douche, toilet en televisie.
 • Toeristenbelasting.
 • Afscheidsdiner.
  Prachtig excursieprogramma inclusief entreegelden
 • Luxe busreis met lunch op de heenweg.
 • Over de Rheingoldstrasse naar de twee rivierenstad Koblenz.
 • Dagtocht langs de Rijn naar Rüdesheim met een boottocht van de Lorely.
 • Door het Lanhdal naar het keramiekmuseum in het Westerwald.
 • Terugweg met een heerlijk afscheidsdiner.
  Leuk hotelprogramma met:
 • Bingavond.
 • Gezellige avond met livemuziek.
Vertrekdatum - 5 daagse busvakantie Boppard aan de Rijn13 oktober 2024
Prijzen per persoon€ 479,-
Exclusief
Toeslag 1-persoonskamer€ 100,-
Verplichte toeslag garantie SGR € 5,- per persoon
Reserveringskosten € 25,- per boeking

Gegarandeerde in- en uitstapplaatsen busvakanties:

Uw vakantie begint bij één van de onderstaande opstapplaatsen:

 • Amsterdam, NS Station Sloterdijk P&R, tourbushalte Piarcoplein of Europaboulevard, halte Nieuw Herlaer bij P18.
 • Den Haag, busplatform Centraal Station
 • Eindhoven, P&R Meerhoven, Sliffertsestraat 304, 5657 AS Eindhoven
 • Rotterdam-Zuid, Tourbushalte Zuidplein
 • Utrecht, P+R Westraven/Bushalte, Griffioenlaan 1

Overnachten voorafgaand en/of na uw busvakantie
Indien één van bovenstaande opstapplaatsen niet in de omgeving van uw woonadres zijn, dan kan BTR Reizen een voor- en of na overnachting voor uw reserveren op basis van logies met ontbijt of halfpension. Vanzelfsprekend kunt u bij dit overnachtingshotel uw auto veilig parkeren. Op deze manier kunt u uitgerust en ontspannen met ons op vakantie. Informeer bij uw boeking naar deze mogelijkheden.

Het reisprogramma van dag tot dag:
Dag 1: vanuit uw opstapplaats via Abdij Ilingsheide naar Boppard
Uw vakantie begint niet al te vroeg vanuit de aangegeven opstapplaatsen. Per luxe touringcar reist u naar Abdij Ulingsheide in Tegelen waar we aan tafel gaan voor een heerlijke lunch. ’s Middags reist u verder naar BestTime Hotel Poppard waar we verwelkomd worden met koffie of thee met een lekkernij. Hierna incheckt u in voor een fijne All Inclusive vakantie. ’s Avonds gaat u aan tafel voor een heerlijk diner en gezellige avond met ’s avonds drie gratis drnakjes naar keuze.

Dag 2: vrij in Boppard en de twee rivierenstad Koblenz
Na het ontbijt bent u vrij en kunt u over een wandelpad direct naar het centrum van Boppard lopen. Wandel door het mooie park en het historisch stadje met zijn prachtige Rijnpromenade. Bezoek één de vele bezienswaardigheden, ga shoppen in één van de leuke winkeltjes en strijk neer op een gezellig terrasje, het is in uw vakantiestadje allemaal mogelijk. Voor de lunch gaan we aan tafel in ons hotel waarna uw chauffeur u meeneemt voor een mooie route langs de Rijn naar Koblenz. Koblenz is de plaats waar De Moezel en Rijn samen komen, waar op dit punt het ruiterstandbeeld met Keizer Wilhelm staat. Dit punt wordt genoemd als de Deutsches Eck dat door veel toeristen bezocht wordt. Wandel hier over de prachtige boulevard met een mooi uitzicht op beide rivieren en burcht Erenbreidstein dat hoog boven de Rijn met een kabelbaan te bereiken is. Daarnaast is een bezoek aan het historische centrum van Koblenz ook de moete waard. Terug in ons hotel in Boppard gaan we weer aan tafel voor een heerlijk diner en gezellige avond.

Dag 3: Reisje langs en over de Rijn naar Rüdesheim
We gaan er weer op uit voor een mooie dagexcursie. Na een mooie route langs de Rijn komen we rond het middag uur aan in het bekende wijnstadje Rüdesheim. Hier bent u vrij en kunt genieten van uw meegenomen lunchpakket. U zult u zelf zich hier goed vermaken. Bezoek het bekende wijnstraatje de Drosselgasse of maak een rondrit met het toeristisch treintjes. Maar ook het Siegfrieds Mechanisch Muziekkabinet en de Asbach Urald Centre is hier leuk om te bezoeken.
’s Middags gaan we in Rüdesheim inschepen voor een prachtige boottocht door het Rijngebergte en de bekende Lorely naar St. Goar, het mooiste gedeelte van het Rijndal. In St. Goar stappen we weer in de touringcar voor de terugreis naar ons hotel in Boppard voor een heerlijk diner en met drankjes van het zelfbedieningsbuffet en 3 drankjes drankjes naar keuze.

Dag 4: Door het dal van de Lahn naar het keramiekmuseum in het Westerwald
Na een heerlijk ontbijt waar u zelf ook het lunchpakket van het buffet kunt samenstellen, neemt uw chauffeur weer mee voor een mooie en niet al te lange dagexcursie. Na een mooie route door het dal van het riviertje de Lahn komen we in het kleine romantische stadje en groots kuuroord, Bad Ems. Deze mondaine kuurplaats staat op de lijst van Unesco Werelderfgoed. Wandel lekker door het kuurpark en flaneer langs de Lahn, het zal u zeker bevallen. Na deze middagstop gaan we verder door het mooie Westerwald, bekend door de vele potterbakkers. In Höhr bezoeken we één van Europa’s grootste keramiekmuseum. We krijgen hier rondleiding over de handwerkkunst en regionale geschiedenis. Naast het museum is er ook shop waar u de meest uiteenlopende keramiekartikelen kunt kopen. Aansluitend dit bezoek neem uw chauffeur weer me terug naar Boppard voor een heerlijke avond en een gezellig samenzijn.

Dag 5:   Terugreis met een heerlijk afscheidsdiner
Na het ontbijt gaan we rustig de koffers pakken want tegen 10.00 uur nemen we afscheid van het hotel en rijden naar Rheinbach Stadt, een leuk stadje voor een stop onderweg.  Hier kunt u van de meegenomen lunchpakketten genieten die nog in het All Inclusive hotelarrangement inbegrepen zijn. ’s Middags rijden we terug richting Nederland, maar voordat wij u weer keurig terugbrengen naar uw opstapplaats, gaat u onderweg eerst nog aan tafel voor een heerlijk diner als afsluiting van deze 5 daagse vakantie naar Boppard aan de Rijn.

Besttime Hotel Boppard 
Besttime Hotel Boppard is gelegen in het midden van het dal van de Loreley en op slechts 1 km. van het centrum van het romantisch toeristenstadje Boppard. Uniek is de directe ligging aan de Rijn met een prachtig zicht haar kleurrijke oevers vanuit het panoramarestaurant en zonneterras.
Besttime Hotel Boppard is van oorsprong een authentiek en romantisch vakwerkhuis, wat gebouwd is in 1901 en in 2023 volledig gerestaureerd en gerenoveerd is met alle hedendaags comfort.
In het sfeervolle panoramarestaurant begint uw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet, een goede basis voor de dag! Indien u er een dagje eropuit gaat kunt u het lunchpakket zelfsamenstellen van het buffet. Maar u bent ’s middags ook van harte welkom voor een gevarieerde lunch, de keuze is aan u! Nadat u de prachtige omgeving bezocht heeft wordt u ’s avonds verwend met een heerlijk 3-gangen koud en warm dinerbuffet met diverse regionale en streekgerechten. Er is een zelfbedieningsbuffet waar u overdag van koffie, cappuccino thee kunt bedienen en ’s avonds ook van softdrankjes, vruchtensappen, en warme drankjes. Er is ook zijn ook gezellige avonden met knabbels op tafel en tegen betaling zijn er ook alcoholische drankjes verkrijgbaar.
Het hotel heeft 2 liften en is geheel rolstoeltoegankelijk. De kamers zijn modern ingericht met boxspringbedden, kledingkast, bureau met stoel, kabel-flatscreen-tv, een eigen badkamer met een douche, toilet, haardroger, douchegel en handdoeken.
Verder is er een snack- en frisdrankautomaat, tafel met spelletjes, gratis WiFi in het gehele hotel, overdekte en afsluitbare motor- en fietsenstalling met e-bikes oplaadpunten en gratis parkeerplaats.
Door de unieke ligging aan alom bekende Rheingoldstrasse midden in het dal van de Lorely is Besttime Hotel Boppard een ideaal vertrekplaats voor prachtige uitstapjes tijdens uw vakantie.

Faciliteiten in Besttime Hotel Boppard

 • Receptie
 • Panorama restaurant
 • Zelfbedieningsbuffet voor koffie, thee en vruchtensap
 • Zonne / panorama terras op de eerste etage
 • 2 liften
 • Kamers met: boxspringbedden, kledingkast, bureau met stoel, kabel-flatscreen-tv, een eigen badkamer, douche, toilet, haardroger, douchegel en handdoeken
 • Frisdrank- en snackautomaat
 • Spelletjes tafel
 • Geheel rolstoeltoegankelijk
 • Overdekte en afsluitbare motor- en fietsenstalling met e-bikes oplaadpunten
 • Gratis WiFi in het gehele hotel
 • Gratis parkeerplaats

Boppard aan de midden Rijn met het dal van de Lorely
Het romantische Boppard heeft een prachtige ligging aan de Rijn en is een belangrijke toeristische trekpleister dat ieder jaar door duizenden toeristen wordt bezocht. Dit stadje ademt één en al historie en sfeer uit. Deze oude Romeinse plaats ligt langs de Rijnoever en dat betekent dat mensen er niet alleen het historisch stadje met prachtige Rijnboulevard kunnen bezoeken maar ook heerlijk kunnen wandelen bij het water en genieten van mooie vergezichten op allerlei wijngaarden.
Boppard heeft vele bezienswaardigheden. Bezoek tijdens uw vakantie het sfeervolle stadje en de Rijnpromenade met gezellige restaurantjes en winkeltjes.  Maar ook het uitzichtpunt Vierseenblick, de burcht met schietgaten, Het Romeinse Römerpark de Sint-Severuskerk met triomfkruis en het
stadsmuseum Boppard is een bezoek waard tijdens uw vakantie.

Bij Boppard maakt de Rijn een grote lus en hier ligt het wijnbouwgebied Bopparder Hamm. Dit grootste aaneengesloten wijngebied van de Mittelrhein heeft meer dan 75 hectare aan wijngaarden. Hier kan de bekende Rieslingdruif perfect rijpen op de leisteenbodem. Loop eens een van de wijnlokalen binnen om de wijn te proeven.

Midden-Rijndal
Het Midden-Rijndal werd in 2002 erkend als UNESCO-werelderfgoed. Met zijn kastelen en wijngaarden is het één van de mooiste landschappen op aarde. Met een rondvaart kunt u het beste kennismaken met dit prachtige gebied. U vaart langs de wijnheuvels, kastelen, charmante dorpjes en de bekende Loreley.

Wandelaars
Een goed netwerk van wandelpaden leiden u naar de mooiste plekken aan de Midden-Rijn het UNESCO werelderfgoed gebied.

Stadsmuseum Boppard
In zijn meer dan honderdjarig bestaan in het keurvorstelijk kasteel heeft het museum vele veranderingen ondergaan. Een van de meest omvangrijke was de herinrichting na de restauratie van het gebouw. Dit vormt nu een van de nieuwe brandpunten met zijn geschiedenis – het kasteel is een tentoonstellingsobject. In de sectie stadsgeschiedenis worden fragmenten uit de geschiedenis van Boppard in de late Middeleeuwen en de vroegmoderne tijd gepresenteerd. Regelmatig wisselende tentoonstellingen en evenementen over geschiedenis en kunst maken deel uit van het vaste programma.

Uitzichtpunt Vierseenblick
Het uitzichtpunt Vierseenblick is een heel bekend uitzichtpunt bij Boppard. Als je een adembenemend uitzicht over de grote bocht van de Rijn wilt hebben dan moet je zeker het Vierseenblick bezoeken. Dit prachtige uitzichtpunt bevindt zich ten noorden van de stad op 273 meter hoogte. Je kunt dit uitzicht te voet bereiken maar ook met een stoeltjeslift. Dan kun je onderweg al relaxt genieten terwijl je vanzelf naar het uitzichtpunt wordt gebracht. Geopend t/m oktober.


055 -505 95 00

info@btrreizen.nl

Bezoekadres:
Koppelstraat 35
7391 AK Twello

Postadres:
Hoofdweg 119
7371 GG Loenen Gld.

BTR Reizen | 2023

IBAN: NL87 ABNA 0456 6641 30
BIC: ABNANL2A
KVK: 548773260000
BTW: NL851474846B01

Algemene voorwaarden

Bekijk onze brochure

BTR Reizen brengt ieder jaar een mooie reisbrochure uit. Bekijk deze online. Ontvangt u deze brochure liever thuis? Bestel deze dan gratis!