Vaar 10 dagen mee met het luxe cruiseschip de Rembrandt van Rijn en geniet van deze Rijn, Moezel en Saar cruise naar Saarlouis

RIJN, MOEZEL EN SAAR CRUISE

AUTOVAKANTIES ALL INCLUSIEF

#   Gastvrije hotels
#   Op de mooiste plekjes
#   All Inclusive & ’s avonds drankjes

Meer info

Nieuwe riviercruises

#  Comfortabele cruiseschepen
#  De mooiste vaarroutes
#  Geheel verzorgd

Meer info

Autoreizen Arrangementen

#  diverse vakantie arrangementen
#  leuke vermaak tijdens uw vakantie
#  Heerlijk en goed verzorgd

Meer info

Het schip brengt u in alle rust naar prachtige plaatsen langs de Rijn en Moezel, zoals Koblenz, Bernkastel en Cochem. Met als doel u de sfeer te laten proeven in de leuke winkelstraatjes van deze wijndorpjes of een bezoek te brengen aan één van de imposante burchten die het Moezeldal rijk is. Ontspanning gegarandeerd!

13 daagse Cruise over de Rijn, Moezel en Saar naar Saarlouis met de Rembrandt van Rijn

  • 12 overnachtingen aan boord van MS Rembrandt van Rijn op basis van een door u gekozen hut.
  • Volpension inclusief ontbijt, lunches en diner, beginnend met de diner op de eerste dag en eindigend met het ontbijt op de laatste dag.
  • Welkomstcocktail
  • Koffie/ thee op de gebruikelijke tijden.
  • Drie avonden met live entertainment.
  • High Tea & High Wine.
  • Farewell Dinner.
  • Gratis WiFi op het hele schip (beperkt ontvangst).
  • Belastingen en andere heffingen op het verblijf
13-daagse Rijn, Moezel en Saarcruise naar Saarlouis
met MS Rembrandt van Rijn
20 juni 20247 september 2024
Prijzen per persoon hoofddek
2-pers. hut€ 1.895,-€ 1.895,-
2-pers. hut (voor 1-persoonsgebruik)€ 2.560,-€ 2.560,-
Prijzen per persoon promenadedek
3-pers. hut € 1.605,-€ 1.605,-
3-pers. hut (voor 2-persoonsgebruik)€ 2.170,-€ 1.270,-
2-pers. hut € 2.060,-€ 2.060,-
2 pers. hut (voor 1-persoonsgebruik)€ 3.090,-€ 3.090,-
Suite 2-personen€ 3.810,-€ 3.810,-
Suite 3-personen€ 2.665,-€ 2.665,-
Exclusief
Eventuele dieetmaaltijden zoals zoutloos, etarm, sukervrij ed. € 4,- p.p. p.d.
Deze dieeten bij boeking reserveren en aan het eind van de cruise aan boord afrekenen
Eventuele drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijk aard
Mogelijke onvoorziene toeslagen als b.v. een bandstoftoeslag
Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
Verplichte toeslag garantie SGR € 5,- per persoon
Reserveringskosten € 25,- per boeking

De vaarroute en programma van dag tot dag:

Donderdag/zaterdag: Arnhem – Düsseldorf
Om 09.30 uur vertrekken we met de Salvinia uit Arnhem richting Duitsland. Terwijl wij het Ruhrgebied doorkruisen heeft u de gelegenheid om kennis te maken met uw reisgenoten. Onze bestemming Düsseldorf bereiken we in de loop van de avond.

Vrijdag/zondag: Düsseldorf – Keulen – Königswinter
‘s Ochtends laten we Düsseldorf achter ons en zetten wij in eerste instantie koers naar Keulen. Aan het einde van de ochtend verrijzen de hoge torens van de Keulse Dom aan de horizon. Vanmiddag heeft u de tijd om deze imposante stad te bezichtigen. Aan het einde van de middag zullen wij onze reis vervolgen naar Königswinter. Eenmaal weer onderweg verschijnt aan bakboordzijde het indrukwekkende Siebengebirge. Na het diner is er nog tijd genoeg om een wandeling door Königswinter te maken.

Zaterdag/maandag: Keulen – Winningen – Alken
Vandaag verruilen we de Rijn voor de Moezel. Kort na de eerste sluis van deze reis maken we een tussenstop in het kleine wijnstadje Winningen. Later in de middag zetten we koers richting Alken. Na het diner heeft u nog alle gelegenheid voor een wandeling langs de Moezel, waar de burcht Thurant prachtig verlicht boven het dorpje Alken schijnt.

Zondag/dinsdag: Alken – Zell
De hele dag worden we getrakteerd op een magnifiek panorama dat bestaat uit steile berghellingen met talloze wijngaarden. Onze bestemming Zell mag dan erg klein zijn, maar is qua witte wijn daarentegen wereldberoemd. De lekkere Moezelwijn Zeller Schwarze Katz kent haast iedereen. Wat weerhoudt u ervan om op één van de gezellige terrasjes neer te strijken en eens een glaasje van deze wijn te bestellen?

Maandag/woensdag: Zell – Bernkastel
Onderweg naar Bernkastel geniet u van de rust en schoonheid van het welhaast feeërieke Moezeldal. Rond het middaguur komen we aan in Bernkastel. Op het marktplein van deze wijnplaats treft u nog vele oude vakwerkhuizen en een 17e-eeuws stadshuis aan. U heeft de hele middag de tijd om deze mooie plaats en het uitzicht bij de Burg Landshut te bekijken.

Dinsdag/donderdag: Bernkastel – Traben-Trarbach
’s Morgens kunt u deelnemen aan een busexcursie(*) door de interessante omgeving. Het schip vaart ondertussen verder naar de prachtige tussen de steile wijngaarden gelegen plaats Traben-Trarbach. De vakwerkhuisjes geven de stad een schilderachtig aanzien.

Woensdag/vrijdag: Traben-Trarbach – Cochem
Tijdens de lunch arriveren we in Cochem. In de stad is van alles te beleven. U kunt er flaneren over de gezellige boulevard en slenteren door de smalle winkelstraatjes. Hoog boven de stad domineert de Reichsburg het prachtige panorama. Het uitzicht over het Moezeldal vanaf deze burcht is schitterend.

Donderdag/zaterdag: Cochem – Koblenz – Andernach
Het is alweer de laatste dag op de Moezel. Onze bestemming Koblenz is door zijn ligging aan de Rijn en Moezel uitgegroeid tot de handelsstad van de wijde omgeving. Er zijn winkels in overvloed, waaronder kleine speciaalzaken met antiek en kunst. Ook is er een groot overdekt winkelcentrum. In de middag vervolgen wij onze reis naar Andernach. De stad bevindt zich achter de nog vrijwel geheel intact zijnde stadsmuren en heeft een gezellige binnenstad.

Vrijdag/zondag: Andernach – Bonn – Duisburg
We verlaten Andernach en zetten eerst koers naar de voormalige hoofdstad, Bonn. Tijdens het middaguur varen we verder naar Duisburg, waar we de laatste avond van deze reis doorbrengen.

Zaterdag/maandag 14 september: Duisburg – Emmerich – Arnhem
Op deze laatste dag van onze reis kunt u ’s morgens eerst nog een wandeling maken door de gezellige stad Emmerich. Om 12.00 uur verwachten wij u weer aan boord voor de lunch. Rond 14.00 uur meren wij af in Arnhem, waarmee een einde is gekomen aan deze prachtige reis en wij afscheid van u nemen. Tot ziens!

Welkom aan boord van MS Rembrandt van Rijn
Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht te boek als exclusief. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner en de lounge met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant op het hoofddek heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving. Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Bereikbaarheid
Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

Hutaccomodatie

Suites
Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast een minibar, ook koffie- en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Frans balkon, mist u niets van de omgeving.

Hutten
De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden.

Verzorging
’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende hoofd- en nagerechten.

Extra’s
Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in één keer aan het einde van de reis contant, met pinpas of met creditcard kunt afrekenen.

Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

Gratis WiFi op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

Eigenaar van het mps Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is River Impuls B.V. te Berghem.

Cruise over Rijn, Moezel en de Saar
De mooiste rivieren van Europa? Dat zijn zonder enige twijfel de Rijn en Moezel. De landschappen in het Rijndal zijn schitterend, de wijngaarden ontelbaar. U vindt er impostante burchten en pittoreske stadjes en niet te vergeten de beroemde rots de Loreley. Fraaie promenades en gezellige winkelstraatjes treft u aan in Königswinter, Koblenz, Boppard, Rüdesheim en Mainz. Het Moezeldal kenmerkt zich door al haar bochten en vele sluizen. Ook hier een overvloed aan wijnbergen en leuke toeristenstadjes zoals Cochem, Zell en Bernkastel. Het roemrijke verleden vindt u o.a. terug in prachtige kastelen.

De Rijn en de Moezel zijn wellicht de twee bekendste rivieren in Duitsland. Elk jaar kiezen een groot aantal Nederlanders voor een vakantie naar Duitsland en daarbij zijn veel plaatsen langs de Rijn en de Moezel populair.

Rijn
De Rijn is bij iedereen bekend. De “romantische Rijn” wellicht niet .  .  .  Dit is het gedeelte van de Rijn dat gelegen is tussen Düsseldorf en Rüdesheim. Op dit traject van de rivier is geen industrie. U kunt hier genieten van fraaie wijngaarden, kleine en gezellige stadjes, oude burchten en bekende steden zoals Düsseldorf, Keulen, Bonn, Koblenz, Köningswinter en onder meer Rüdesheim. Langs dit deel van de Rijn kunt u genieten van prachtige natuur, romantiek en een heerlijk glaasje wijn. De Romantische Rijn staat ook synoniem voor sagen en legenden, waarvan de Loreley wellicht de bekendste is. Of heeft u ooit gehoord van het verhaal van de Muizetoren?

Moezel
Wie aan de Moezel denkt, denkt ongetwijfeld aan de wijngaarden, beboste heuvels, gezellige dorpen en prachtige steden. Het is een gebied met veel mogelijkheden voor toerisme. De gastronomen kunnen overal terecht voor heerlijke gerechten voorzien van uitmuntende streekwijnen. Diegenen die van cultuur houden vinden in de Moezelstreek heel wat Romeinse restanten. Zeker de prachtige en goed onderhouden stad Trier heeft de cultuurliefhebbers veel te bieden. Of wat dacht u van leuke plaatsen zoals Cochem of het wijnstadje Bernkastel-Kues? Ook de actieve vakantiegangers kunnen hun hart ophalen aan de Moezel. U vindt er prachtige tochten voor zowel wandelaars als fietsers. En wie het liever wat rustiger aandoet, kan natuurlijk altijd een gezellige boottocht maken en zo de vele steden en dorpen verkennen. Ontdek deze prachtige streek in Duitsland en boek nu uw vakantie naar de Rijn en/of de Moezel.

Saar
De Saar is ee smalle rivier met als blikvanger de Saarschleife. Dit is een  nauwe passage waar de rotsen tot hoog aan de hemel reiken. Daarnaast worden de plaatsen Saarlouis en Saarburg ook wel het Venetië van het Noorden genoemd een daardoor leuke laatsen om te bezoeken.


Boekingsformulier cruise individueel

055 -505 95 00

info@btrreizen.nl

Bezoekadres:
Koppelstraat 35
7391 AK Twello

Postadres:
Hoofdweg 119
7371 GG Loenen Gld.

BTR Reizen | 2023

IBAN: NL87 ABNA 0456 6641 30
BIC: ABNANL2A
KVK: 548773260000
BTW: NL851474846B01

Algemene voorwaarden

Bekijk onze brochure

BTR Reizen brengt ieder jaar een mooie reisbrochure uit. Bekijk deze online. Ontvangt u deze brochure liever thuis? Bestel deze dan gratis!