Heerlijk met uw groep er een dag op uit met deze compleet verzorgde dagtocht met luxe touringcar en het gezellige partyschip de Columbus

DAGTOCHT HOLLAND DINERCRUISE

AUTOVAKANTIES ALL INCLUSIEF

#   Gastvrije hotels
#   Op de mooiste plekjes
#   All Inclusive & ’s avonds drankjes

Meer info

Nieuwe riviercruises

#  Comfortabele cruiseschepen
#  De mooiste vaarroutes
#  Geheel verzorgd

Meer info

Autoreizen Arrangementen

#  diverse vakantie arrangementen
#  leuke vermaak tijdens uw vakantie
#  Heerlijk en goed verzorgd

Meer info

Compleet verzorgde groepsdagtocht met luxe touringcar en cruise met het partyschip Columbus voor slecht € 72,50 p.p.

Nieuw in 2024 zijn de Holland Dinercruises “Rondje Bommelerwaard”  met het partyschip MS Columbus
BTR Reizen organiseert ook dit jaar voor alle seniorenverenigingen en ouderenbonden weer de Holland Dinercruises.
U bent te gast op het partyschip de Columbus met een gezellige salon, bar, zonnedek en ruime invalide toiletten.
De crew is behulpzaam en aan boord kunt u volop genieten van oa. een heerlijk diner en een prachtige vaarroute.

‘s Morgens wordt u met uw groep opgehaald vanaf uw bekende opstapplaats(en). Hierna reist u per luxe touringcar naar het partyschip de Columbus, waar u met uw groep tegen 10.30 uur inscheept voor een gezellige Holland Dinercruise. Na een hartelijk welkom gaan de trossen los en krijgt u koffie of thee met appelgebak aangeboden. Terwijl u geniet van langzaam voorbij trekkende landschappen met fraaie uitwaarden afgewisseld door pittoreske plekjes met kleine dijkhuisjes en historische stadjes, nodigt de crew van partijschip Columbus u begin van de middag uit voor een heerlijke diner. Op het menu staat een o.a. een verse groentesoep gevolgd door en hoofdschotel met beenham met saus, aardappel rosties, salade en appelmoes en een toetje toe. Afhankelijk van uw keuze van vaarroute stopt de Columbus in Heusden, waar u van boord vrijwel direct dit gerestaureerde vestingstadje kunt bezoeken. In de middag wordt u door de crew aan boord nog getrakteerd op een luxe bittergarnituur en een rondje met kaas en worst. Na een gezellige en ontspannen cruise ontscheept u met uw groep en brengt uw chauffeur u weer keurig terug naar uw opstapplaats(en).

U heeft een keuze uit 3 verschillende vaarroutes “Rondje Bommelerwaard”.

1.) Rondje Bommelerwaard
‘s Ochtends vertrekken wij met de Columbus vanaf het recreatiegebied in Kerkdriel en varen over de Maas naar de Sint Andries  sluis bij Rossum. Na het schutten komen we op Europa’s drukst bevaren rivier de Waal. Hier ervaart u dat de Waal, een hele andere rivier is met internationale vrachtschepen, duwbakcombinaties en cruiseschepen. Tijdens de cruise over de Waal passeren mooie historische stadjes als Zaltbommel en Zuilichem. Ter hoogte van het historische Woudrichem varen we links de Afgedamde Maas op. We cruisen hier rustig over mooie verbindingskanaal. Na de Wilhelminasluis bij Andel komen we bij het historische vestingstadje Heusden. Van hieruit varen we over de Maas terug naar Kerkdriel.

2.) Van Kerkdriel met een stop in het vestingstadje Heusden naar Woudrichem
De trossen gaan ‘s morgens los in Kerkdriel waarna we rustig cruisen over de mooie rivier de Maas naar het gerestaureerde vestingstadje Heusden. De Columbus meert hier begin van de middag bij het centrum aan. Hier kunt u op uw gemak een wandeling maken en ontdek het historische centrum met zijn gezellige terrasjes. Na deze stop varen we verder over de Afgedamde Maas en door de Wilhelmina sluis bij Andel naar het historisch stadje Woudrichem.

3.) Van Woudrichem met een stop in het vestingstadje Heusden naar Kerkdriel
Deze Holland Dinercruise begint in Woudrichem en is in omgekeerde volgorde als vaarroute 2, dus eindigt deze met een mooi middagstop in het historisch vestingstadje Heusden in Kerkdriel.

Maak uw keuze uit een cruise van 10.30 tot 16.00 uur uit één van de onderstaande vaarroutes

Donderdag 9 mei 2024: route 3 van Woudrichem met een stop in het vestingstadje Heusden naar Kerkdriel
Vrijdag 10 mei 2024: route 2 van Kerkdriel met een stop in het vestingstadje Heusden naar Woudrichem
Zaterdag 11 mei 2024: route 3 van Woudrichem met een stop in het vestingstadje Heusden naar Kerkdriel
Maandag 13 mei 2024: route 1 rondje Bommelerwaard
Dinsdag 14 mei 2024: route 2 van Kerkdriel met een stop in het vestingstadje Heusden naar Woudrichem
Woensdag 15 mei 2024: route 3 van Woudrichem met een stop in het vestingstadje Heusden naar Kerkdriel
Donderdag 16 mei 2024: route 1 rondje Bommelerwaard
Vrijdag 17 mei 2024: route 2 van Kerkdriel met een stop in het vestingstadje Heusden naar Woudrichem

Maandag 16 sept. 2024: route 2 van Kerkdriel met een stop in het vestingstadje Heusden naar Woudrichem
Dinsdag 17 sept. 2024: route 3 van Woudrichem met een stop in het vestingstadje Heusden naar Kerkdriel
Woensdag 18 sept. 2024: route 1 rondje Bommelerwaard
Donderdag 19 sept. 2024: route 2 van Kerkdriel met een stop in het vestingstadje Heusden naar Woudrichem
Vrijdag 20 sept. 2024: route 3 van Woudrichem met een stop in het vestingstadje Heusden naar Kerkdriel
Zaterdag 21 sept. 2024: route 1 rondje Bommelerwaard

Met uw groep er een dagje opuit, informeer dan snel naar onze mogelijkheden

Prijs slechts € 72,50 p.p. bij minimaal 35 personen

Inclusief:

  • Reis per luxe touringcar met ervaren chauffeur.
  • Holland Dinercruise met:.
  • 2 kopjes koffie of thee met appelgebak.
  • heerlijk 3-gangen plate diner
  • rondje luxe bittergarnituur & rondje met kaas en worst

Exclusief:

  • Overige verteringen aanboord.

Maak uw wensen kenbaar!
Wilt u er een dagje met uw groep op uit en gebruik maken van deze bijzondere aanbieding, zoek een dag met vaarroute uit en wij gaan kijken of er nog plek aanboord vrij is.
BTR Reizen maakt aan de hand van uw wensen en budget een mooi en aantrekkelijk reisvoorstel.

Welkom aan boord van het partyschip MS Columbus
De Columbus is een ideaal partyschip voor een dagje cruises over Nederlands mooiste rivieren. Het biedt plaats aan 200 zittende personen over 2 dekken die met een royale trap met elkaar verbonden zijn, de beneden salon is een grote salon met zo’n 100 zitplaatsen, de bar die zich net voor de grote beneden salon bevindt kan men dan gezellig een drankje nemen en even aan de dansvloer ontsnappen. Daarnaast is er op dit benedendek een toitelgroepen waaronder een ruime invalidetoilet. Voor diegene die even wat meer rust willen, zijn er op de bovensalon diverse heerlijke zitjes om even bij te kletsen onder het genot van een drankje en te genieten van prachtige voorbij trekkende panorama’s.

De Columbus is van bouwjaar 1930 en heeft een rijkelijk historie, dit schip is ooit als Stoomschip IJssel gebouwd als half passagier half vrachtschip en deed destijds een lijndienst onderhouden tussen Amsterdam, Kampen hier gingen de passagiers van boord en de lading ging verder naar Zwolle over de toen nog Zuiderzee, later is het schip na diverse namen zoals S.S. IJsselstroom, m.s. J.H.D.Koppe en Stad Enkhuizen Columbus.

Al geruime tijd wordt dit partyschip MS Columbus zeer gewaardeerd door vele seniorengroepen door haar gastvrij en heerlijk verzorging. Het rolstoel toegankelijk want met rijplaten komt u vrij eenvoudig in het benedensalon waar ook de invalidentoilet aanwezig zijn.

Cruise “Rondje Bommelerwaard”
Bommelerwaard is ideaal centraal in Nederland gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanuit alle “windhoeken”. De Bommelerwaard wordt omgeven door 4 mooie riviervieren, de Waal, Maas en Afgedamde Maas met pittoreske historische stadjes als Zaltbommel, Zuilichem, Woudrichem en Heusden. Stuk voor stuk pareltjes aan de rand van de Bommerlerwaard.  

Cruisen rond de Bommelerwaard is een ware beleving.
We starten vanuit het recreatiegebied bij Kerkdriel en varen over de Maas naar de Sint Andries  sluis bij Rossum. Na het schutten komen we op Europa’s drukst bevaren rivier de Waal. Hier ervaart u dat de Waal, een hele andere rivier is met internationale vrachtschepen, duwbakcombinaties en cruiseschepen. Tijdens de cruise over de Waal passeren mooie historische stadjes als Zaltbommel en Zuilichem. Ter hoogte van het historische Woudrichem varen we links de Afgedamde Maas op. We cruisen hier rustig over mooie verbindingskanaal. Na de Wilhelminasluis bij Andel komen we bij het historische vestingstadje Heusden. Van hieruit varen we over de Maas terug naar Kerkdriel.


Groepsreis aanvraagformulier

055 -505 95 00

info@btrreizen.nl

Bezoekadres:
Koppelstraat 35
7391 AK Twello

Postadres:
Hoofdweg 119
7371 GG Loenen Gld.

BTR Reizen | 2023

IBAN: NL87 ABNA 0456 6641 30
BIC: ABNANL2A
KVK: 548773260000
BTW: NL851474846B01

Algemene voorwaarden

Bekijk onze brochure

BTR Reizen brengt ieder jaar een mooie reisbrochure uit. Bekijk deze online. Ontvangt u deze brochure liever thuis? Bestel deze dan gratis!