Boek deze luxueuze riviercruise met de Rembrandt van Rijn met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord en prachtige vaarroute

TEXEL EN IJSSELMEER

AUTOVAKANTIES ALL INCLUSIVE

#   Gastvrije hotels
#   Op de mooiste plekjes
#   All Inclusive & 's avonds drankjes

Meer info

Nieuwe riviercruises

#  Comfortabele cruiseschepen
#  De mooiste vaarroutes
#  Geheel verzorgd

Meer info

Autoreizen Arrangementen

#  diverse vakantie arrangementen
#  leuke vermaak tijdens uw vakantie
#  Heerlijk en goed verzorgd

Meer info

Deze prachtige reis door Nederland aan boord van de gezellige Rembrandt van Rijn laat u kennismaken met de Nederlandse visserijhistorie. Plaatsen als Enkhuizen, het Texelse Oudeschild en Stavoren mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Een mooie combinatie met de oude Hanzesteden die we later deze reis aandoen. In Hasselt, Deventer en Zutphen zijn nog veel oude gebouwen en bezienswaardigheden bewaard gebleven!

10 daagse Texel en IJsselmeer het MS Rembrandt van Rijn

  • 9 overnachtingen aan boord van MS Rembrandt van Rijn op basis van een door u gekozen hut.
  • Volpension inclusief ontbijt, lunches en diner, beginnend met de diner op de eerste dag en eindigend met het ontbijt op de laatste dag.
  • Welkomstcocktail
  • Koffie/ thee op de gebruikelijke tijden.
  • Drie avonden met live entertainment.
  • Captains Dinner.
  • High Tea en High Wine.
  • Gratis WiFi op het hele schip (beperkt ontvangst).
  • Belastingen en andere heffingen op het verblijf
10-daagse Texel & IJsselmeer met MS Rembrandt van Rijn9 juni 202310 augutus 2023
Prijzen per persoon hoofddek
2-pers. hut€ 1.390,-,-€ 1.390,-
Prijzen per persoon promenadedek
3-pers. hut € 1.180,-€ 1.180,-
2-pers. hut € 1.510,-€ 2.795,-
Suite 2-pers. € 2.795,-€ 890,-
Suite 3-pers. € 1.955,-€ 1.955,-
Exclusief
Eventuele dieetmaaltijden zoals zoutloos, etarm, sukervrij ed. € 4,- p.p. p.d.
Deze dieeten bij boeking reserveren en aan het eind van de cruise aan boord afrekenen
Eventuele drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijk aard
Mogelijke onvoorziene toeslagen als b.v. een bandstoftoeslag
Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
Verplichte toeslag garantie SGR € 5,- per persoon
Reserveringskosten € 25,- per boeking

De vaarroute en programma van dag tot dag:

Donderdag/Vrijdag: Arnhem – Haarlem
Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan boord van de Rembrandt van Rijn. Tijdens het diner gooien we de trossen los en zetten we koers naar Haarlem. Onder het genot van een drankje kunt u ’s avonds in de lounge nader kennismaken met uw medepassagiers.

Vrijdag/Zaterdag: Haarlem – Zaandam
Na het ontbijt kunt u Haarlem bezichtigen. In het centrum zijn veel musea gevestigd. De meeste van hen zijn gehuisvest in één van de prachtige monumenten die Haarlem rijk is. De grootste en meest bekende zijn het Frans Hals Museum en het Teylers Museum. Ook een bezoek aan de Sint-Bavokerk of de Jopenkerk is de moeite waard. Deze laatste dient echter niet meer als kerk maar als een gezellige bierbrouwerij. Rond het middaguur varen we verder naar Zaandam. De nabij gelegen Zaanse Schans is een uniek stukje Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Wanneer u zich aan boord opgeeft voor de excursie(*) naar de Zaanse Schans, maakt u kennis met het leven dat zich hier afspeelde in de 18e en 19e eeuw.

Zaterdag/Zondag: Zaandam – Hoorn
Hoorn was één van de machtigste steden ten tijde van de Gouden Eeuw. In het oude centrum ziet u nog steeds gebouwen uit deze periode, maar ook in de oude haven is deze sfeer nog aanwezig. In de schitterende monumentale panden zijn nu diverse leuke winkels, restaurants en musea te vinden.

Zondag/Maandag: Hoorn – Enkhuizen – Stavoren
We volgen de kustlijn van het IJsselmeer naar het noorden. De eerste plaats waar we vandaag aanleggen is Enkhuizen. Ervaar de prachtige historie van deze stad. Aan het eind van de middag steken we het IJsselmeer over naar Stavoren. De ligging aan het IJsselmeer en de verbinding met de Friese meren maakt deze plaats tot een ideale plek voor watersporters. Het is hier in de zomermaanden dan ook gezellig druk.

Maandag/Dinsdag: Stavoren – Harlingen
We verlaten Stavoren en via de Waddenzee bereiken we het Friese Harlingen. In de binnenstad staan nog vele mooie panden die het historische karakter van de stad weergeven. De vele straatjes, waar vroeger pakhuizen stonden, verbinden de grachten met elkaar.

Dinsdag/Woensdag: Harlingen – Oudeschild (Texel)
Al vroeg maken we de oversteek naar het Waddeneiland Texel. Vanuit de haven van Oudeschild maakt u tijdens een rondrit(*) kennis met dit prachtige eiland. Ook een aanrader is een bezoek aan het zeehondenopvangcentrum Ecomare.

Woensdag/Donderdag: Oudeschild (Texel) – Lemmer
Tijdens het ontbijt zetten we via de Waddenzee en het IJsselmeer onze reis voort naar Lemmer. De ligging aan de Friese meren en het IJsselmeer maakt Lemmer tot één van de bekendste watersportplaatsen van Friesland. In het sfeervolle maritieme centrum kunt u heerlijk struinen langs de originele winkeltjes of strijk neer op één van de gezellige terrassen langs de kades. Liefhebbers van architectuur, water en stoom kunnen hun hart op halen bij het Woudagemaal. Het oudste, nog werkende, stoomgemaal ter wereld.

Donderdag/Vrijdag: Lemmer – Hasselt – Deventer
Hasselt, Deventer en Zutphen, zijn allen Hanzesteden. Door het Hanzeverbond en de gunstige ligging aan de rivier werd de handel in goederen gemakkelijker en brak er een gouden tijd aan voor deze steden. Die rijke periode is nog goed terug te zien aan de prachtige panden in de binnensteden. In de loop van de middag komen we aan in Deventer. Deze stad wordt ook wel de Koekstad genoemd vanwege de Deventer Koek die hier al eeuwenlang volgens strikte voorschriften wordt gebakken en verhandeld.

Vrijdag/Zaterdag: Deventer – Zutphen
In de middag vervolgen we onze reis naar de Torenstad. Zutphen wordt zo genoemd vanwege het grote aantal historische gebouwen met een toren die de skyline van de stad vormen. Vanavond geniet u van een overheerlijk Farewell Dinner. Zaterdag/Zondag: Zutphen – Arnhem Als afsluiting van de reis wacht u deze ochtend nog een heerlijk ontbijt in het restaurant. Als we aan het einde van de ochtend de IJssel verlaten komen we via de Nederrijn om 11.00 uur weer aan in Arnhem waar wij afscheid van u nemen. We zijn er zeker van dat u genoten heeft van al het moois wat Nederland te bieden heeft.

Zaterdag/Zondag: Zutphen – Arnhem
Als afsluiting van de reis wacht u deze ochtend nog een heerlijk ontbijt in het restaurant. Als we aan het einde van de ochtend de IJssel verlaten komen we via de Nederrijn om 11.00 uur weer aan in Arnhem waar wij afscheid van u nemen. We zijn er zeker van dat u genoten heeft van al het moois wat Nederland te bieden heeft.

Welkom aan boord van MS Rembrandt van Rijn
Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht te boek als exclusief. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.

De entree op het promenadedek lijkt zo uit een chique hotel te komen. Verder naar voren vindt u de gezellige Captains-Corner en de lounge met een dansvloer en een gezellige bar. Vanuit het sfeervolle restaurant op het hoofddek heeft u door de grote ramen een prachtig uitzicht op de omgeving. Meer informatie over de Rembrandt van Rijn vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Bereikbaarheid
Het hoofddek bereikt u per trap of lift vanaf het promenadedek. Het zonnedek is per trap of traplift te bereiken. Onder de grote overkapping van het zonnedek vindt u diverse fitnessapparaten en een aantal zitjes. Verder naar achteren ligt u heerlijk onder de blauwe hemel op de ligbedden of neemt u plaats op de terrasstoelen.

Hutaccomodatie

Suites
Op het promenadedek bevinden zich vier prachtige suites. Ze zijn luxe uitgevoerd met een dubbel bed, voldoende kastruimte, televisie, minisafe, telefoon, badjas en slippers. Het klimaat regelt u met de airconditioning en verder vindt u er naast een minibar, ook koffie- en theefaciliteiten. Door de twee glazen schuifdeuren, beide met Frans balkon, mist u niets van de omgeving.

Hutten
De standaard tweepersoonshutten zijn voorzien van een douche, toilet, televisie, kluisje, bureau, telefoon, föhn, regelbare airconditioning en volop bergruimte. De bedden klappen we overdag omhoog, waardoor er twee comfortabele banken tevoorschijn komen. Alle hutten hebben grote ramen, die u deels kunt openschuiven. De 3-persoonhut is voorzien van 3 lage bedden.

Verzorging
’s Morgens geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. De lunch serveren we deels vanaf het buffet en deels aan tafel. Bij het 4-gangendiner, dat aan tafel wordt geserveerd, heeft u keuze uit verschillende hoofd- en nagerechten.

Extra’s
Consumpties, excursies en souvenirs aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in één keer aan het einde van de reis contant, met pinpas of met creditcard kunt afrekenen.

Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

Gratis WiFi op hele schip (voor één toestel per hut, meerdere toestellen tegen betaling) in alle landen.

Eigenaar van het mps Rembrandt van Rijn en uitvoerder van de reizen met dit schip is River Impuls B.V. te Berghem.

Cruise door Midden & Noord Nederland
Midden-Nederland kent prachtige rivieren en waterrijke natuurgebieden met het typische Hollandse landschap. Denk bijvoorbeeld aan de IJssel met zijn historische Hanzesteden en het IJsselmeer, de Waddenzee met zijn prachtige Texel, maar ook Noord-Holland met zijn prachtige Zaanstreek met zijn fraaie windmolens en leuke schilderachtige stadjes. Een cruise door Midden-Nederland staat garant voor een gevarieerd en boeiend programma, waarbij lieflijke vissersplaatjes en pittoreske IJsselmeer stadjes worden bezocht. Vaar mee en bekijk al dat moois eens vanaf het water.

055 -505 95 00

info@btrreizen.nl

Bezoekadres:
Koppelstraat 35
7391 AK Twello

Postadres:
Hoofdweg 119
7371 GG Loenen Gld.

BTR Reizen | 2023

IBAN: NL87 ABNA 0456 6641 30
BIC: ABNANL2A
KVK: 548773260000
BTW: NL851474846B01

Algemene voorwaarden

Bekijk onze brochure

BTR Reizen brengt ieder jaar een mooie reisbrochure uit. Bekijk deze online. Ontvangt u deze brochure liever thuis? Bestel deze dan gratis!