Vaar 8 dagen mee naar de mooiste plekjes in Zeeland en Belgische imposante steden en geniet van de gezellige sfeer van aan boord van het MS Horizon

NEDERLAND & BELGIË vanaf Rotterdam

AUTOVAKANTIES ALL INCLUSIEF

#   Gastvrije hotels
#   Op de mooiste plekjes
#   All Inclusive & 's avonds drankjes

Meer info

Nieuwe riviercruises

#  Comfortabele cruiseschepen
#  De mooiste vaarroutes
#  Geheel verzorgd

Meer info

Autoreizen Arrangementen

#  diverse vakantie arrangementen
#  leuke vermaak tijdens uw vakantie
#  Heerlijk en goed verzorgd

Meer info

Het mooiste van Zeeland en België, dát ontdekt u tijdens deze mooie en sfeervolle cruise. Imposante steden als Antwerpen en Gent wisselen we af met prachtige provinciale stadjes als Terneuzen en Middelburg. Een heerlijke combinatie van cultuur, natuur en geschiedenis.

8 daagse Nederland & België cruise vanaf Rotterdam met het MS Horizon

  • 7 overnachtingen aan boord van MS Horizon op basis van een door u gekozen hut.
  • Volpension inclusief ontbijt, lunches en diner, beginnend met de diner op de eerste dag en eindigend met het ontbijt op de laatste dag.
  • Welkomstcocktail
  • Koffie/ thee op de gebruikelijke tijden.
  • Twee avonden met live entertainment.
  • Captains Dinner.
  • Gratis WiFi op het hele schip (beperkt ontvangst).
  • Belastingen en andere heffingen op het verblijf
8-daagse Nederland & België cruise vanaf Rotterdam met MS Horizon10 april 20241 mei 202411 oktober 2024
Prijzen per persoon hoofddek
3-pers. hut (bovenbed)€ 795,-€ 815,-€ 795,-
3-pers. hut (voor 2-persoonsgebruik)€ 1.075,-€ 1.105,-€ 1.075,-
2-pers, hut B € 855,-€ 875,-€ 855,-
2-pers. hut€ 890,-€ 910,-€ 890,-
1-pers. hut€ 1.165,-€ 1.165,-€ 1.155,-
2-pers. hut B (voor 1-persoonsgebruik€ 1.155,-€ 1.185,-€ 1.155,-
2-pers. hut (voor 1-persoonsgebruik)€ 1.205,-€ 1.230,-€ 1.205,-
1-pers. hut€ 1.155,-€ 1.175,-€ 1.155,-
Prijzen per persoon promenadedek
2-pers. hut€ 965,-€ 985,-€ 965,-
2-pers. hut (voor 1-persoonsgebruik)€ 1.450,-€ 1.480,-€ 1.450,-
Exclusief
Eventuele dieetmaaltijden zoals zoutloos, etarm, sukervrij ed. € 4,- p.p. p.d.
Deze dieeten bij boeking reserveren en aan het eind van de cruise aan boord afrekenen
Eventuele drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijk aard
Mogelijke onvoorziene toeslagen als b.v. een bandstoftoeslag
Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
Verplichte toeslag garantie SGR € 5,- per persoon
Reserveringskosten € 25,- per boeking

De vaarroute en programma van dag tot dag:

Woensdag/Vrijdag: Rotterdam – Willemstad
Om 16.00 uur bent u van harte welkom aan boord van de Horizon in Rotterdam. Zodra iedereen aan boord is gooien we de trossen los en vertrekken we naar Willemstad. Hier kunt u na het diner nog een wandeling maken.

Donderdag/Zaterdag: Willemstad – Antwerpen
Na een vroeg vertrek uit Willemstad bereiken we aan het begin van de middag het sfeervolle Antwerpen. De rest van dag kunt u in deze stad doorbrengen. De Keyserlei en de Meir, met een uitgebreid aanbod van winkels, cafés en terrassen, zijn ware trekpleisters voor de vele toeristen in deze stad.

Vrijdag/Zondag: Antwerpen – Gent
Gent kenmerkt zich door de vele gebouwen uit vervlogen tijden. De imposante Sint-Baafskathedraal behoort tot één van de pronkstukken van deze stad. Een andere bezienswaardigheid die u niet mag missen tijdens uw bezoek aan Gent, is kasteel Het Gravensteen. ’s Middags kunt u gebruik maken van de bustransfer(*) naar het centrum van de stad en kunt u veel van deze bezienswaardigheden bekijken. Ook kunt u er voor kiezen om in de gezellige binnenstad te winkelen of een terrasje te pakken.

Zaterdag/Maandag: Gent – Brugge
We blijven nog even in België, want onze volgende bestemming is Brugge. Een bezoek aan het historische Brugge laat niemand onberoerd. Monumentale trapgevels, feeërieke reien (grachten) en schilderachtige stadsgezichten, de Breydelstad ademt cultuur en geschiedenis.

Zondag/Dinsdag: Brugge – Terneuzen
Terneuzen, gelegen aan de machtige rivier de Westerschelde, is een maritieme stad waar al eeuwenlang wordt gewerkt tegen en met het water. De dijken langs de Westerschelde, het sluizencomplex en het kanaal van Gent naar Terneuzen, met veel internationale bedrijvigheid, zijn hier de resultaten van.

Maandag/Woensdag: Terneuzen – Middelburg
We steken de Westerschelde over en via het Kanaal van Walcheren bereiken we rond het middaguur de Zeeuwse hoofdstad Middelburg. In de historische kern liggen vele bezienswaardigheden zoals het fraaie stadhuis aan de Markt en de Abdij met de 91 meter hoge abdijtoren die de Lange Jan genoemd wordt.

Dinsdag/Donderdag: Middelburg – Hellevoetsluis
In Hellevoetsluis is van alles te doen en te zien. Het bezoeken van de diverse musea in het oude vestinghart is zeker de moeite waard, evenals het bekijken van de verdedigingswerken in de vesting. En wat te denken van de jachthavens, de vele prachtige oude gebouwen en het uitgestrekte strand! ‘s Avonds kunt u aan boord genieten van het Captains Dinner en is er een feestelijke afscheidsavond.

Woensdag/Vrijdag: Hellevoetsluis – Rotterdam
De laatste dag van uw reis is alweer aangebroken. We arriveren vroeg in de ochtend in Rotterdam en maken een mooie tocht langs het havengebied van deze prachtige wereldstad. We meren om ca. 10.00 uur af en dan is het weer tijd om afscheid te nemen.

Welkom aan boord van MS Horizon
De Horizon is een prachtig cruiseschip. Door de warme kleuren in het interieur en het vriendelijke en behulpzame personeel voelt u zich al snel thuis. En samen met de 98 passagiers ontstaat er een gezellige sfeer aan boord. Tel daarbij een ruime keuze uit de mooiste bestemmingen op en u heeft en onvergetelijke vakantie.

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek vindt u een ruime en uitnodigende lounge met een grote bar en een dansvloer. Door de royale ramen mist u niets van de mooie omgeving. De lounge bereikt u vanuit de centraal gelegen hal, waar ook de receptie en de souvenirvitrines zijn. Het restaurant bevindt zich op het achterste gedeelte van het promenadedek en is ook te bereiken vanuit de hal. Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht. Onder de overkapping staan hometrainers klaar voor als u zich even lekker wilt inspannen. Meer informatie over de Horizon vindt u hieronder. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, laat het ons gerust weten. Onze medewerkers zitten zes dagen per week voor u klaar!

Bereikbaarheid
Vanaf het promenadedek zijn het zonnedek en de voorin gelegen hutten op het hoofddek (121 t/m 136) per trap en traplift bereikbaar. De in het achterschip gelegen hutten (101 t/m 117) op het hoofddek zijn uitsluitend per trap bereikbaar.

Hutaccommodatie
De elegante lichtgekleurde panelen in de hutten zorgen voor een moderne en ruime aanblik. De hutten hebben allemaal een televisie, kluisje, grote ramen die open kunnen en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Haardrogers zijn op verzoek beschikbaar. Met de airconditioning regelt u zelf het klimaat in uw hut en elke hut heeft volop bergruimte voor uw bagage. Overdag klappen we een bed weg en het andere wordt omgetoverd tot een comfortabele bank. De bedden in de B-hutten zijn verhoogd, voor het bed staat een opstapje zodat in en uit kunt stappen. De 3-persoonshut is uitgerust met twee klapbedden en een bovenbed.

Verzorging
Het ontbijt en lunch staan voor u klaar op het buffet in het restaurant. Het diner serveren we aan tafel. ‘s Ochtends en ’s middags serveren we thee en koffie en ’s avonds een snack.

Extra’s
Consumpties aan boord boeken we op uw hutnummer, zodat u alles in één keer aan het einde van de reis contant, met pinpas of met creditcard kunt afrekenen.

Aan boord van de schepen bestaat de bemanning uit verschillende nationaliteiten. Er is altijd een Nederlands sprekende hotelmanager en/of cruisedirector aanwezig en wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een Nederlands sprekend bemanningslid in de buurt is dat u in het Nederlands te woord kan staan.

Gratis WiFi in de lounge, bar en hal (beperkte ontvangst) in alle landen.

Eigenaar van het mps Horizon en uitvoerder van de reizen met dit schip is Horizon Cruises Rotterdam.

Cruises door Nederland en België
Drie grote rivieren Nederland ligt in de delta van drie grote Europese rivieren: de Rijn, de Maas en de Schelde. Deze rivieren en hun zijarmen wateren af op de Noordzee. Daarnaast zijn er nog vele kleinere rivieren waarvan een aantal uitmondt op de drie grote rivieren. Andere komen uit op het IJsselmeer of de Waddenzee. Riviercruises over de Nederlandse en Belgische wateren voeren u onder andere over deze drie grote rivieren, maar ook over verschillende kleinere rivieren zoals de IJssel, de Waal en de Lek en diverse kanalen die de rivieren met elkaar verbinden.

Nederlandse en Belgische wateren De Nederlandse wateren voeren u langs typische Hollandse landschappen met eindeloze tulpenvelden afgewisseld door schilderachtige dorpjes en interessante steden. Wat dacht u van de Zaanse Schans of een bezoek aan Amsterdam? Het landschap van de Maas en de Waal met haar historische vestingsteden is ook zeker de moeite waard. Via de Zeeuwse wateren is over de Schelde de diamantstad Antwerpen te bereiken en vanaf de Westerschelde kan via het kanaal Terneuzen – Gent een bezoek worden gebracht aan de historische stad Gent. Een bezoek aan Antwerpen en Gent zult u niet snel vergeten. Veel van deze stedencruises door Belgie en Nederland vertrekken vanuit Rotterdam, Amsterdam of Arnhem.


Boekingsformulier cruise individueel

055 -505 95 00

info@btrreizen.nl

Bezoekadres:
Koppelstraat 35
7391 AK Twello

Postadres:
Hoofdweg 119
7371 GG Loenen Gld.

BTR Reizen | 2023

IBAN: NL87 ABNA 0456 6641 30
BIC: ABNANL2A
KVK: 548773260000
BTW: NL851474846B01

Algemene voorwaarden

Bekijk onze brochure

BTR Reizen brengt ieder jaar een mooie reisbrochure uit. Bekijk deze online. Ontvangt u deze brochure liever thuis? Bestel deze dan gratis!