Londen ademt in de advent en kersttijd ultime kerstsfeer in een unieke versierde stad met miljoenen lichtjes

Kerstsfeer busvakantie Londen

AUTOVAKANTIES ALL INCLUSIVE

#   Gastvrije hotels
#   Op de mooiste plekjes
#   All Inclusive & 's avonds drankjes

Meer info

Nieuwe riviercruises

#  Comfortabele cruiseschepen
#  De mooiste vaarroutes
#  Geheel verzorgd

Meer info

Autoreizen Arrangementen

#  diverse vakantie arrangementen
#  leuke vermaak tijdens uw vakantie
#  Heerlijk en goed verzorgd

Meer info

Kerstsfeerreis naar Londen is een onvergetelijke ervaring. Al vanaf de eerste week van november ondergaat de stad een complete metamorfose. De prachtige kerstverlichting wordt aangestoken en in de loop der weken worden de straten als maar mooier versierd.

Geniet van een mooie sightseeing tour door één van de grootste steden van Europa, Londen. De typische zwarte taxi’s en ‘Bobbies’ bepalen het stadsbeeld in het centrum. En wie kent niet de Royal Albert Hall, Buckingham Palace de Tower Bridge en de Big Ben? Na een stadtour bent u ook vrij om het zelf Londen te ontdekken en te shoppen om een origineel kerstcadeau te kopen in één van de sfeervolle winkelstraten en wordt het bezoek aan Londen begin van de avond afgesloten met een lichtjes tour. Naast Londen bezoeken we ook een dagje de sfeervolle kerstmarkt in Greenwich en gaan aansluitend naar het bekende Hyde Park in Londen voor een bezoek aan het sfeervolle Winter Wonderland. U komt hier een prachtige kerst– en winter evenement met vele kerstmarkten en gezellige attracties. Tot slot bezoeken we ook nog Canterbury, een relatief kleine historische stadje met een mooi oud centrum met een prachtige kathedraal dat behoord tot het werelderfgoed.

5 daagse Kerstsfeer busvakantie naar Hotel *** King Charles Hotel in Gillingham / Kent

 • Reis per luxe touringcar met ervaren chauffeur / reisleider.
 • Hotelverzorging op basis van halfpension met logies, ontbijt en 3-gangen diner.
 • Hotel met lift en kamers met douche, toilet, televisie en koffie- en theecaciliteiten.
 • Retour overtocht met P&O Ferries van Calais – Dover v.v.
 • Sightseeing- en lichtjestour Londen.
 • Entree Winter Wonderland Hyde Park
 • Toeristenbelasting.
 • Afscheidsdiner.
  Prachtig excursieprogramma inclusief entreegelden
 • Luxe busreis met overtocht over de Noordzee naar Engeland.
 • Dagtocht kerstsfeer in Londen met sightseeing- em lichtstour.
 • Dagtocht naar de kerstmarkt in Greenwich en het Winter Wonderland in Hyde Park / Londen.
 • Excursie naar het historisch stadje Canterbury met zijn impostante kathedraal.
 • Terugweg met de overtocht naar Calias en een heerlijk afscheiddiner.
  Leuk hotelprogramma met:
 • Gezellige kerstmaaltijd
 • Gezellige avond met livemuziek.
Vertrekdata - 5 daagse Kerstsfeer busvakantie Londen / Engeland25 nov.. 2024
Prijzen per persoon€ 550,-
Exclusief
Toeslag 1-persoonskamer€ 120,-
Eventuele gewenst reis- en/of annuleringsverzekering
Verplichte toeslag garantie SGR € 5,- per persoon
Reserveringskosten € 25,- per boeking

Gegarandeerde in- en uitstapplaatsen busvakanties:

Uw vakantie begint bij één van de onderstaande opstapplaatsen:

 • Arnhem, Parkeerplaats Rijnhal, Olympus 1, 6832 EL Arnhem
 • Breda, NS Station Prinsenbeek, Hoge Mosten 3, 4822 Breda
 • Den Haag, busplatform Centraal Station
 • Eindhoven, P&R Meerhoven, Sliffertsestraat 304, 5657 AS Eindhoven
 • Rotterdam-Zuid, Tourbushalte Zuidplein
 • Utrecht, P+R Westraven/Bushalte, Griffioenlaan 1

Overnachten voorafgaand en/of na uw busvakantie
Indien één van bovenstaande opstapplaatsen niet in de omgeving van uw woonadres zijn, dan kan BTR Reizen een voor- en of na overnachting voor uw reserveren op basis van logies met ontbijt of halfpension. Vanzelfsprekend kunt u bij dit overnachtingshotel uw auto veilig parkeren. Op deze manier kunt u uitgerust en ontspannen met ons op vakantie. Informeer bij uw boeking naar deze mogelijkheden.

Het reisprogramma van dag tot dag:
Dag 1: Heenreis via P&O ferries en Rochester naar Gillingham
‘s Morgens reist u comfortabel vanaf uw opstapplaats naar het Franse Calais voor de overtocht met P&O ferries naar het Engelse Dover. ‘s Middags bezoeken we het historische stadje Rochester voordat we inchecken in het Kings Charles Hotel.
Dag 2: Londen in kerstsfeer
Vandaag gaan we naar Londen waar we beginnen met een mooie sightseeingtour langs de meeste bekende plekjes. Hierna bent u vrij om Londen in kerstsfeer zelf te ontdekken. We besluiten het bezoek aan Londen met een lichtjestour.
Dag 3: Kerstmarkt in Greenwich en Winter Wonderland in Hyde Park
Eerst bezoeken we ‘s morgens de kerstmarkt van Greenwich met meer da 120 kraampjes. Hierna neemt uw chauffeur u mee naar het bekende Hyde Park in Londen voor een bezoek aan het sfeervolle evenement Winter Wonderland.
Dag 4: Canterbury
Na het ontbijt gaan we door de Graafschap Kent naar het relatieve kleine historische stadje Canterbury waar we o.a. de prachtige kathedraal kunnen bezoeken. Dit imposante gebouw behoort tot het werelderfgoed.
Dag 5: Terugreis met een heerlijk afscheidsdiner
Na het ontbijt nemen we afscheid van King Charles Hotel en gaan via de P&O van  Dover terug naar Calais. We rijden terug naar Nederland waar we eerst nog aan tafel voor een heerlijk afscheidsdiner voordat we u “huiswaarts” wegbrengen.

*** King Charles Hotel in Gillingham
Tijdens deze reis verblijft u en uw groep in het *** King Charles Hotel in Gillingham, zo’n 60 km. gelegen van het centrum van Londen. In het King Charles Hotel kunt u in het restaurant dagelijks genieten van een Englisch breakfast en ’s avonds heerlijk diner. Kamers zijn bereikbaar met lift en voorzien van een telefoon, satelliet-televisie en een badkamer met bad of douche, toilet, haardroger en koffie- en theezetfaciliteiten. Verder is er in het hotel een receptie, lounge, bar en is er gratis WiFi.

 

Kent / Londen / Engeland
Kent is een graafschap in Zuid-Engeland en een erg leuke vakantiebestemming. Een vakantie Kent is erg divers en daardoor een bijzondere bestemming. De bijnaam the Garden of England heeft deze streek niet voor niets. Je vindt er prachtige tuinen, idyllische dorpjes, glooiende heuvels en historische steden met romantische kastelen. In graafschap Kent liggen onder andere de bekende steden Dover, Broadstairs. Tijdens een vakantie Kent kan je onder andere de toeristische trekpleister de Krijtrotsen van Dover bezoeken. 
Londen is geografisch ten noorden van de graafschap Kent gelegen en is de hoofdstad van Groot-Brit­tannië. Graafschap Kent en Londen zijn twee populaire bestemmingen die goed in één vakantie te combineren zijn. Londen is een fraaie winkelstad, museumstad, uitgaansstad, musicalstad en vooral in de sfeervolle kersttijd! We vinden in deze metropool vele herinneringen en tradities uit het verleden. De zwarte taxi’s en ‘Bobbies’ typeren het stadsbeeld in het centrum. Maar Londen is ook eigentijds! Tijdens de busvakanties van BTR Reizen maken we een sightseeingtour langs de vele bekende bezienswaardigheden van deze indrukwekkende stad. Ook shoppen in het bekende warenhuis Harrods en andere grote warenhuizen is een belevenis op zich. En wat dacht u van een wandeling langs de Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace, Trafal­gar Square, Piccadilly Circus, de Londen Eye, Towerbridge en Tower of London?


055 -505 95 00

info@btrreizen.nl

Bezoekadres:
Koppelstraat 35
7391 AK Twello

Postadres:
Hoofdweg 119
7371 GG Loenen Gld.

BTR Reizen | 2023

IBAN: NL87 ABNA 0456 6641 30
BIC: ABNANL2A
KVK: 548773260000
BTW: NL851474846B01

Algemene voorwaarden

Bekijk onze brochure

BTR Reizen brengt ieder jaar een mooie reisbrochure uit. Bekijk deze online. Ontvangt u deze brochure liever thuis? Bestel deze dan gratis!