Ga mee en geniet van een heerlijke en ontspannen vakantie tijdens deze luxe busreis met veel extra’s naar Drenthe

Busvakantie Odoorn / Drenthe

AUTOVAKANTIES ALL INCLUSIEF

#   Gastvrije hotels
#   Op de mooiste plekjes
#   All Inclusive & 's avonds drankjes

Meer info

Nieuwe riviercruises

#  Comfortabele cruiseschepen
#  De mooiste vaarroutes
#  Geheel verzorgd

Meer info

Autoreizen Arrangementen

#  diverse vakantie arrangementen
#  leuke vermaak tijdens uw vakantie
#  Heerlijk en goed verzorgd

Meer info

Nieuw in 2024 zijn busvakanties met veel extra’s naar hotel De Oringer Mark in het Drentse Odoorn.

Heerlijk en ontspannen op vakantie naar Drenthe en het sfeervolle hotel De Oringer Marke midden in het Drentse dorpje Odoorn en volop genieten van heerlijk en gastvrij verblijf met een leuk hotelprogramma en mooie excursieis, dat zal u aanspreken.
Uw vakantie begint bij uw opstapplaats waarna uw chauffeur u per luxe touringcar meeneemt, met en lunch, naar Odoorn.  Wie denkt dat Drenthe alleen het Land van Bartje en Hunnebedden is, zal tijdens deze vakantie nog veel ontdekken. Vanuit het hotel maken we iedere dag mooie en niet al te lange excursies mogelijk. Zo nemen wij u mee naar de mooiste plekjes in Drenthe, als oa. het Drentse museumdorpje Orvelte, het Knipmuseum in Westerbork, de Pluktuin & Imkerij De Marwijkshof waar we met een treintje rond gereden worden en naar het Gronings vestingstadje Bourtange.
Even lekker genieten van een luxe busvakantie met veel extra’s, boek dan snel deze reis.

5 daagse busvakantie All In naar Hotel De Oringer Marke in Odoorn / Drenthe

 • Reis per luxe touringcar met ervaren chauffeur / reisleider.
 • Hotelverzorging op basis van halfpension met logies, ontbijt en 3-gangen diner.
 • Hotel met lift en kamers met douche, toilet en televisie.
 • 4 x lunch onderweg of in het hotel.
 • Toeristenbelasting.
 • Afscheidsdiner.
  Prachtig excursieprogramma inclusief entreegelden
 • Luxe busreis met lunch op de heenweg.
 • Verkenningstocht Drenthe met bezoek aan museumdorp Orvelte en lunch en bezoek knipmuseum in Westerbork.
 • Dagtocht naar Bourtange met rondwandeling met gids en lunch.
 • Bezoek aan Fruit- en Imkersbedrijf De Marwijkhof met rondleiding, lunch en treinritje.
 • Terugweg met een heerlijk afscheidsdiner.
  Leuk hotelprogramma met:
 • Fimavond Geopark de Hondsrug en Drenthe.
 • Hilarische Drenthe quiz.
 • Gezellige avond Oud Hollandse spelletjes.
 • Avond Moonlight Bowlen.
Vertrekdatum - 5 daagse busvakantie Drenthe19 augustus 2024
Prijzen per persoon€ 595,-
Exclusief
Toeslag 1-persoonskamer€ 80,-
Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering
Verplichte toeslag garantie SGR € 5,- per persoon
Reserveringskosten € 25,- per boeking

  Gegarandeerde in- en uitstapplaatsen busvakanties:

  Uw vakantie begint bij één van de onderstaande opstapplaatsen:

  • Arnhem, Parkeerplaats Rijnhal, Olympus 1, 6832 EL Arnhem
  • Breda, NS Station Prinsenbeek, Hoge Mosten 3, 4822 Breda
  • Den Haag, busplatform Centraal Station
  • Eindhoven, P&R Meerhoven, Sliffertsestraat 304, 5657 AS Eindhoven
  • Rotterdam-Zuid, Tourbushalte Zuidplein
  • Utrecht, P+R Westraven/Bushalte, Griffioenlaan 1

  Overnachten voorafgaand en/of na uw busvakantie
  Indien één van bovenstaande opstapplaatsen niet in de omgeving van uw woonadres zijn, dan kan BTR Reizen een voor- en of na overnachting voor uw reserveren op basis van logies met ontbijt of halfpension. Vanzelfsprekend kunt u bij dit overnachtingshotel uw auto veilig parkeren. Op deze manier kunt u uitgerust en ontspannen met ons op vakantie. Informeer bij uw boeking naar deze mogelijkheden.

  Het reisprogramma van dag tot dag:
  Dag 1: vanuit uw opstapplaats met lunch onderweg naar Odoorn
  Niet al te vroeg vertrekt u vanuit de aangegeven opstapplaatsen. Per luxe touringcar reist u naar een gezellig restaurant onderweg voor een heerlijke lunch. ’s Middags reist u verder naar Hotel De Oringer Marke. Na het inchecken wordt u ’s avonds uitgenodigd voor een heerlijk diner en gezellige avond.

  Dag 2: verkenningstocht Drente met museumdorp Orvelte en Knipmuseum in Westerbork
  Na het ontbijt gaan we er op uit voor een leuk dagje Drenthe. Uw chauffeur neemt u mee voor een mooie verkenningstocht door Drenthe naar het Drentse museumdorp Orvelte. Wandel rustig door dit museumdorp en u waant zich direct in vroegere tijden. Aansluitend dit bezoek gaan we door naar het typische Drentse plaatsje Westerbork waar we in het sfeervolle museumboerderij de Ar eerst aan tafel gaan voor een heerlijke lunch. Hierna bezoeken we het Museum van Papierkunst. Dit is een schattig museum waar na een rondleiding met uitleg we zelf met schaar en papier een leuk knipsel kunnen maken. Na deze gezellige bijeenkomst neemt uw chauffeur u mee voor een mooie route door Drenthe terug naar Hotel de Oringer Marke, ’s Avonds volgt hier een heerlijk diner en kunt u er nog een gezellige avond van maken.

  Dag 3: Het Groningse vestingstadje Bourtange
  We beginnen deze dag met een heerlijk ontbijt in het hotel. Vervolgens vertrekken we richting het prachtige vestingstadje Bourtange. Dit vestingstadje is een uniek historisch verdedigingswerk waar heden en verleden perfect samen gaan.
  We worden hier ontvangen door gidsen in klederdracht die ons meenemen voor een wandeling door Bourtange naar een sfeervol restaurant voor een heerlijke lunch. Hierna heeft u ’s middags voldoende gelegenheid om dit prachtige vestingstadje om op eigenmanier te bezoeken. U waant zich hier eeuwen terug in de tijd en dit zal u zeker aanspreken. Na dit bezoek neemt uw chauffeur u mee voor een mooie route terug naar Odoorn waar u weer verwent wordt met een heerlijk diner gevolgd door een leuk avondprogramma.

  Dag 4: Fruitbedrijf, pluktuin & Imkerij De Marwijkshof
  ’s Morgens doen we het nog even rustig aan. Eind van de ochtend neemt uw chauffeur u mee naar het fruitbedrijf, pluktuin & imkerij De Marwijkshof. Bij aankomst gaat u hier aan tafel voor een heerlijk koffietafel geserveerd met eigen jam, fruitsappen en lokale honing, uit te breiden met huisgemaakte mosterdsoep en na afloop heerlijk boerenijs van eigen fruit. Hierna volgt er een leuk middagprogramma. Eerst krijgt een bedrijfspresentatie met beeldmateriaal en uitleg. Aansluitend volgt er een rondleiding over het fruitbedrijf en een rondrit met trein over het terrein. Na afloop is er nog een kopje koffie of thee met fruitcake. Terug in het hotel kunt u ’s avonds de kookkunsten van de chef-kok weer beproeven tijdens het diner in het hotel restaurant.

  Dag 5: terugreis met een heerlijk afscheidsdiner
  Deze laatste vakantiedag neemt u afscheid van het team van Hotel De Oringer Marke, vervolgens reizen we comfortabel naar het midden van het land waar we aan tafel gaan voor een heerlijk afscheidsdiner. Hierna brengt uw chauffeur u weer keurig terug naar uw instapplaatst waar u eind van de middag arriveert.

  Hotel De Oringer Marke
  Hotel De Oringer Marke is een *** hotel, gelegen midden in het Drentse dorpje Odoorn. De Oringer Marke is een aangename hotel voor de seniorengroepen, perfect voor een fijn vakantie. Het hotel beschikt over een receptie, gezellige lounge, restaurant, brasserie, bar, wijnkelder, tv-ruimte en lift. De Kamers zijn keurig ingericht en voorzien van een telefoon, televisie, kluisje en een badkamer met douche en toilet. Daarnaast is er een jeu-de-boules-baan, beautysalon, zonnebank en zes moonlight bowlingbanen. Bij mooi weer kunt u heerlijk genieten op het ruime terras voor het hotel en als de weergoden niet gunstig gezind zijn dan is er ook nog een overdekt én verwarmd terras.

  Hotel De Oringer Marke beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Lounge.
  • Receptie.
  • Restaurant.
  • Bar en Brasserie.
  • Televisie-ruimte.
  • Wijnkelder.
  • Hotel met lift.
  • Beautysalon met zonnebanken.
  • Terras voor het hotel.
  • Jeu-de-boules-baan.
  • 6 Moonlight bowlingbanen.
  • Gratis WiFi de gehele accommodatie

  Drenthe
  Drenthe geniet bekendheid als dé fietsprovincie van Nederland. Drenthe staat daarnaast vooral bekend om de veelzijdige natuur en de hunebedden. Zo bevinden zich in de provincie drie nationale parken en het grootste hoogveen natuurreservaat van Nederland. Een bezoek aan deze ongerepte natuurgebieden, prachtige Brinkendorpen en vele ambachtelijke bezienswaardigheden zijn tijdens uw vakantie naar Drenthe zeker de moeite waard.
  Er is altijd wat te doen in Drenthe. Een museumbezoek, heerlijk wandelen en fietsen over de Drentse heide, of een bezoek brengen aan dierenpark Emmen of wilt u meer te weten over de historie van de hunebedden, breng dan een bezoek aan het Hunebeddencentrum in Borger. 


  055 -505 95 00

  info@btrreizen.nl

  Bezoekadres:
  Koppelstraat 35
  7391 AK Twello

  Postadres:
  Hoofdweg 119
  7371 GG Loenen Gld.

  BTR Reizen | 2023

  IBAN: NL87 ABNA 0456 6641 30
  BIC: ABNANL2A
  KVK: 548773260000
  BTW: NL851474846B01

  Algemene voorwaarden

  Bekijk onze brochure

  BTR Reizen brengt ieder jaar een mooie reisbrochure uit. Bekijk deze online. Ontvangt u deze brochure liever thuis? Bestel deze dan gratis!